Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ...

                Το νέο Μαρούσι είναι εδώ
Μετά την ανακοινωση για τα εισητηρια στην δημοτικη συγκοινωνια σε όσους δεν είναι Μαρουσιώτες (και φυσικα δεν έχουν την κάρτα του Δήμου) η διοικηση θα προχωρησει και σε αλλα αντιστοιχα μετρα. Με βάση τα παραπανω οσοι χρησιμοποιουν την πεζογεφυρα της οδου Γουναρη και δεν εχουν την Artemis Card θα πληρωνουν 0.30 € ενώ το ποσο αυτό θα είναι 0.50 εάν γινετε χρηση του ανελκυστηρα.
Για την χρηση των διαβασεων πεζων θα υπαρχει χρεωση 0.10. Η χρηση των κοινοχρηστων χωρων όπως οι παιδικες χαρες θα εχουν χρεωση 1.50 ευρω για κάθε ατομο. Σε περιπτωση που οι γονεις είναι κατοχοι της καρτας θα πρεπει να υπογραψουν υπευθυνη δηλωση ότι τα παιδια που παιζουν στις κουνιες θα αποκτησουν την καρτα Artemis Kids που θα κυκλοφορησει τους επομενους μηνες.
 Λογω του ότι κακοβουλοι συμπολιτες κανουν αναφορα στην χρεωση της χρησης των διαβασεων ως καταχρηστικη ο εκπροσωπος τυπου του Δημου μας ενημερωσε ότι θα δημιουργηθουν ειδικες υπογειες διαβασεις για οσους θελουν να είναι τζαμπατζήδες, τονιζοντας ότι η συνθηκες σε αυτές θα είναι αθλιες. Όπως τονισε ο ιδιος ο Δημαρχος μοναδικος σκοπος της κινησης αυτης είναι όχι τοσο το οικονομικο οφελος που θα εχει ο δημος αλλα να μπορεσουν να τακτοποιηθουν μερικοι συμπολιτες μας χτυπωντας την ανεργεια στην πολη μας καθως και να επιτευχθει ο στοχος για 250.000 μελη της καρτας του δημου μεχρι το τελος του 2012.
Το παραπανω μπορει να μην είναι πραγματικο γεγονος αλλα μπορει καλιστα να παρουσιασει μια κατασταση που δημιουργειται στην πολη μας …
http://www.maroussi-guide.gr/news/?p=410

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου