Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Προετοιμασίες του ΣΠΑΠ για την κακοκαιρία

Η έγκαιρη προετοιμασία και οργάνωση για την  αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων, ήταν το αντικείμενο της πρώτης συνεδρίασης της νέας Διοίκησης του ΣΠΑΠ, που έγινε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο νέος Αντιπροέδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κώστας Ιωαννίδης, τα μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής κ.κ. Ν. Παναγιώτου Αντιδήμαρχος Κηφισιάς, Π. Μακρής Αντιδήμαρχος Βριλησσίων, Π. Μπόλλας Δημ. Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Βλ. Σιώμος Δημ. Σύμβουλος Πεντέλης, Κ. Κοντάκης Δημ. Σύμβουλος Διονύσου.
Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Στ. Τσιπουράκης, Επ. Κατσιγιάννης, ο Δημ. Σύμβουλος Β. Κόκκαλης, ο Γ. Γ. Μ. Χρηστάκης και ο Νομικός Σύμβουλος Π. Γρέγος.

Στόχος της συνεδρίασης ήταν η έγκαιρη προετοιμασία και οργάνωση, ώστε ο Σύνδεσμος να βρίσκεται σε ετοιμότητα ενόψει των επερχόμενων έκτακτων καιρικών φαινομένων, που αναμένεται να εκδηλωθούν από την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας έως και την Τετάρτη 9 του μηνός.
Επίσης συζητήθηκε το θέμα της επόμενης δεντροφύτευσης στην Πεντέλη που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την Κυριακή 13 Μαρτίου.
Ο νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης μετά το πέρας της συνεδρίασης δήλωσε:
«Ως νέα Διοίκηση του ΣΠΑΠ, αν και δεν έχουμε αναλάβει επίσημα τις αρμοδιότητές μας, προχωρούμε στην οργάνωση και προετοιμασία για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών συνθηκών, που θα εκδηλωθούν τα επόμενα 24ωρα. Αυτό άλλωστε είναι και ο ιδρυτικός σκοπός του Συνδέσμου.
Η έγκαιρη προετοιμασία και οργάνωση σε κάθε επίπεδο Πολιτικής Προστασίας, ώστε να είμαστε σε ετοιμότητα σε συνεργασία με τις ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής, θα μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές μας, αλλά και το προσδοκόμενο αποτέλεσμα για τον πολίτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου