Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Προς μονοδρόμηση η Κυπρίων Αγωνιστών

Ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής Νέο Μαρούσι είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στη διάρκεια της οποίας έγινε η παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης από τον καθηγητή του Παν/μίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγο Ευάγγελο Ματσούκη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γ. Ζήκο. Στην ενημέρωση των κατοίκων για τις σχεδιαζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Στ. Τσιπουράκης, Επ. Κατσιγιάννης, Ευ. Κάβαλλος και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρ. Χαλιώτη.
Η πρόταση του Δημάρχου κ. Γ. Πατούλη για μονοδρόμηση της οδού Κυπρίων Αγωνιστών έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους κατοίκους και ο μελετητής δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην αλλαγή της κυκλοφοριακής μελέτης, σύμφωνα με τις υποδείξεις του κ. Δημάρχου.
Η κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή Νέο Μαρούσι εντάσσεται στο πλαίσιο των ρυθμίσεων που προωθεί η Δημοτική Αρχή για τη βελτίωση του κυκλοφοριακού στην πόλη για καλύτερη ποιότητα στη ζωή των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου