Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Γ. Καραμέρος: Και τι δεν κάνω, να αποκτήσω δημαρχεία για να γιάνω ...


Παραιτήθηκε από αντιπεριφερειάρχης, φοράει γραβάτα, συναντά κληρικούς και κάνει οτιδήποτε σημειολογικά δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο λόγος για τον υποψήφιο δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Καραμέρο, ο οποίος αν και εκλέχθηκε με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής, 
προσπαθεί να… 
ξεχάσει το παρελθόν του και να χαράξει νέα πορεία, προκειμένου να μπορέσει να εκλεγεί δήμαρχος.
Η προσπάθειά του δείχνει… ακάματη, αφού έφτασε σε σημείο να συναντηθεί με το σημερινό δήμαρχο Αμαρουσίου και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα του δήμου. Βέβαια, ο κ. Πατούλης τον δέχθηκε με χαμόγελα, αλλά μετά τη συνάντησή τους τον… ανάγκασε να ακούσει τον απολογισμό του ως δήμαρχος στο Μαρούσι.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Καραμέρος που εδώ και ένα χρόνο με πολλά δελτία Τύπου ασκούσε σκληρή κριτική στον κ. Πατούλη, άκουγε τον θετικό απολογισμό του νυν δημάρχου και δεν έβγαλε… κιχ.
Βέβαια, τη συνάντηση ο κ. Καραμέρος με τον κ. Πατούλη την έκανε για άλλους λόγους. 
Ο βασικός λόγος είναι να πικάρει τον αντίπαλό του για τον δήμο, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, ο οποίος έχει την στήριξη της ΝΔ και είναι και ο εκλεκτός του Γιώργου Πατούλη για τη διαδοχή του. 
Ο κ. Καραμέρος προσπαθεί να δείξει στον κόσμο ότι και αυτός είναι μέρος της διάδοχης κατάστασης, αφού… συναντιέται με τον κ. Πατούλη σε πολύ καλό κλίμα.
Πάντως, ο κ. Αμπατζόγλου στην προεκλογική του εκστρατεία συνεχίζει να επισημαίνει ότι ο κ. Καραμέρος είναι ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη, έχοντας ως απόδειξη τα τοπικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που έχει στον συνδυασμό του και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «κατεβάσει» υποψήφιο δήμαρχο για τη συγκεκριμένη πόλη.
                                               € €  ●► « » ▲▼◄  $  €  $  ◄ ▼▲ « »  ●► € €
                       ΠΗΓΗ:www.dikaiologitika.gr/eidhseis/aftodioikisi/248205/i-dimarxeia-thelei-thysies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου