Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Koντά στους σπουδαστές του Β’ Τμήματος «Σχέσεις & Θετική Ψυχολογία» του Α.Λ.Π. Αμαρουσίου ο Γ. Πατούλης

Τη μεγάλη ανταπόκριση  και ευαισθητοποίηση των πολιτών στη «δια βίου μάθηση» χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από σπουδαστές του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμαρουσίου.  
Απευθύνοντας θερμό καλωσόρισμα στους συμμετέχοντες στο 1ο μάθημα Σχέσεις και Θετική Ψυχολογία του Β’ Τμήματος του Ανοικτού Πανεπιστημίου, ο κ. Πατούλης υπογράμμισε:
«Η αθρόα και εθελοντική συμμετοχή σας στο Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο της πόλης μας δείχνει πόσο «διψά» η κοινωνία μας  για τη δια βίου εκπαίδευση. 
Η συμμετοχή σας αυτή μας γεμίζει αισιοδοξία,  ότι, υπάρχουν ενεργοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την αυτομόρφωση και αυτοβελτίωση τους με ότι αυτό σημαίνει για τους ίδιους και την ευρύτερη κοινωνία.
Το να περιμένουμε ενέργειες δεν λέει τίποτα, το να δημιουργούμε ενέργειες λέει κάτι. Και τα λέω αυτά ως γιατρός, αλλά, κυρίως ως Αυτοδιοικητικός και Πρόεδρος των Δήμων Ελλάδας.
Σας καλωσορίζω, λοιπόν, και σας ευχαριστώ που ήλθατε και είναι σίγουρος ότι μετά από τις 8 συναντήσεις μέχρι τις γιορτές θα υπάρχει μια κληρονομιά δυνατή.
Με την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων θα είναι καλύτεροι όσοι συμμετείχαν από την ημέρα που ξεκίνησαν, δηλαδή τη σημερινή. Αυτές οι ώρες είναι ένα πλούτος και μια διάθεση για ένα καλύτερο αύριο.»                                             
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά την Πρόεδρο του ΑΛΠ κα Ελένη Βουγιούκαλου για την άρτια οργάνωση και την εποικοδομητική συνεργασία. 
                                                € « » $  ●▲▼◄► $

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου