Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

O Γιώργιος Πατούλης εγκαινίασε το πρώτο Lifeme Workshop

Μια Κυριακή αφιερωμένη στο Wellness πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, με έναν πραγματικά μαγικό και άκρως πρωτοποριακό τρόπο που ήρθε να ταράξει τα νερά σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τον υγιεινό τρόπο ζωής. 
Πρόκειται για το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτόμο και διαδραστικό event που σχετίζεται με την υγεία αλλά και την ποιότητα της ζωής μας σε όλες της τις εκφάνσεις.
Τo event παρουσίασαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κος Γεώργιος Πατούλης, εγκαινίασε το event.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με έγκριτους ειδικούς υγείας για θέματα που αφορούν όλους μας, να γυμναστούν με top trainers, να μάθουν πως μπορούν να μετατρέψουν τους αγαπημένους τους γευστικούς πειρασμούς από τους καλύτερους Chef, Food Bloggers & Διατροφολόγους αλλά και να συμμετάσχουν σε πολλούς διαγωνισμούς με πολλές εκπλήξεις.

Ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε για την άψογη διοργάνωση την κ. Ζωή Δρεμέτσικα, Ιδρύτρια του Lifeme, καθώς επίσης και την κ. Γιώτα Τσαναξή, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Lifeme και αναφέρθηκε στα οφέλη της υγιεινής διατροφής η οποία για να έχει τα κατάλληλα αποτελέσματα, όπως είπε, θα πρέπει να συνοδεύεται από άσκηση, ενώ όπως επισήμανε στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ υπάρχει η ανάγκη για το σχεδιασμό και την εφαρμογή πολυδιάστατων παρεμβάσεων, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατροφικές μας συνήθειες, με στόχο την πρόληψη της υπερβαρότητας καθώς και των νοσημάτων με τα οποία αυτή σχετίζεται. Εύχομαι και ελπίζω αυτό το  πολυθεματικό event  το οποίο μέσω εξειδικευμένων δράσεων έχει ως στόχο να επηρεάσει θετικά όλους μας αλλά και να μας αφυπνίσει βελτιώνοντας την υγεία και την ποιότητα ζωής μας κατέληξε ο κ. Πατούλης. 


Οι 3000 και πλέον επισκέπτες του είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε: αθλητικές δραστηριότητες, συζητήσεις με έγκριτους ειδικούς υγείας, παρουσιάσεις μαγειρικής με υγιεινές και απολαυστικές συνταγές, αθλητικά και βιωματικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, διαγωνισμούς κα εκπλήξεις.
Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/sports/story/534785/oyggarezos-anastasopoyloy-paroysiasan-to-proto-lifeme-workshop#ixzz5Cr7kjrah

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου