Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Στις 7:00 μ.μ. η ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ανεργία & Κοινωνική Οικονομία»

                «Ουρά» των ΟΙΚΟσυμφεροντοΛΟΓΩΝ, ο ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου!
Ενώ μέχρι πρότινος κατήγγειλε τις ΚοινΣΕπ, ως νέες αμαρτωλές ΜΚΟ, που εδώ στην Ελλάδα ανέλαβαν για λογαριασμό των ΘΕΣΜΩΝ, να επικοινωνήσουν οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ & το Γερμανικό Think Tank «Heinrich Boll», ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ διοργανώνει αύριο Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, εκδήλωση με θέμα «ΑΝΕΡΓΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»...
              Βρε πως αλλάζουν οι καιροί, άλλο τρόϊκα, άλλο Κουαρτέτο και άλλο οι ΘΕΣΜΟΙ!
Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, λοιπόν στις στις 7:00 μ.μ. ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 
σας περιμένει στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασιλίσσης Σοφίας 9, Μαρούσι) 
για να ακούσεται πληροφορίες, να ανταλλάξετε ιδέες και να αναζητήσετε μαζί τους, δρόμους και τρόπους απόδρασης από την ανεργία, ενεργοποιώντας ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης.

Τη συζήτηση θα ανοίξει παρουσίαση για το θεσμικό πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας, ενώ θα παρέμβουν με εισηγήσεις ο Κώστας Βενιώτης
(Αλληλεγγύη για Όλους - www.solidarity4all.gr) για τα συνεργατικά σχήματα καταναλωτών, η Γεωργία Μπεκριδάκη (Αλληλεγγύη για Όλους) για τα συνεργατικά σχήματα παραγωγών, ο Σαράντης Κουγιού για τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ, καθώς και μέλη Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων που θα μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες και τη γνώση τους για το τι σημαίνει κοινωνική οικονομία στην πράξη.
Σας περιμένουμε για να κάνουμε κτήμα μας τα συνεργατικά εγχειρήματα, διότι η κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας.
                                                                     Το Γραφείο Τύπου
                                                                    16 Νοεμβρίου 2015
                                                              www.solidaritynow.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου