Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Παραμένει πρόεδρος της Νίκης ο Αντώνης Τσέκενης

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Νίκης Αμαρουσίου συγκροτήθηκε σε σώμα και ο Αντώνης Τσέκενης παραμένει - όπως αναμενόταν - στη θέση του προέδρου. Ο Βαγγέλης Γιαουρτόγλου πήρε την θέση του αντιπροέδρου ενώ χρέη γενικού γραμματέα ανέλαβε ο Κώστας Παπακωνσταντίνου.
Ο Γιώργος Θωμόπουλος θα είναι ο ταμίας της ομάδας και γενικός έφορος θα είναι ο Δημήτρης Κοντός. Οι Μιχάλης Παπαναστασίου, Βασίλης Καλαντζής, Γιώργος Τσιάτσιος και Γιάννης Νικολάρας θα είναι τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη Νίκη Αμαρουσίου.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Ανακοινώθηκε λοιπόν το νέο ΔΣ του συλλόγου μας, μετά τις αρχαιρεσίες της Κυριακής και τις τακτικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν. Οπως αναμενόταν, πρόεδρος επανεξελέγη, ο απόλυτα επιτυχημένος στο έργο του, Αντώνης Τσέκενης, ο οποίος από την θέση του επικεφαλής του σωματείου συνεχίζει την προσπάθειά του σε όλα τα μέτωπα.
Στο νέο ΔΣ -δίπλα του- θα έχει από την θέση του αντιπροέδρου, την ψυχή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, τον Βαγγέλη Γιαουρτόγλου και Γενικό Γραμματέα τον πανταχού παρόντα Κώστα Παπακωνσταντίνου. Χρέη ταμία αναλαμβάνει εξάλλου ο Γιώργος Θωμόπουλος, με στόχο να διατηρήσει το νοικοκύρεμα στον σύλλογο, ενώ Γενικός Εφορος θα είναι η ήρεμη δύναμη των υποδομών μπάσκετ Δημήτρης Κοντός.
Το ΔΣ πλαισιώνουν οι ακούραστοι εργάτες Μιχάλης Παπαναστασίου, Βασίλης Καλαντζής, Γιώργος Τσιάτσιος και Γιάννης Νικολάρας. Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους και πάντα... με τη Νίκη!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου