Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Σήμερα 3η & τελική Φάση του καλλιτεχνικού & κοινωνικού πρότζεκτ της Αθήνας «Inside Out» !

Inside Out Athens | Η Έκθεση 3-13 Μαρτίου 2018 Εγκαίνια 3 Μαρτίου 7:00 μ.μ.
Η ομάδα ένα τυπικό και η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Παραγωγής 2.0 για τα Δικαιώματα, την Ισότητα και τη Διαφορετικότητα σας προσκαλούν στην 3η & τελική Φάση του καλλιτεχνικού & κοινωνικού πρότζεκτ της Αθήνας Inside Out! 


Η γκαλερί MEME του χώρου τέχνης Communitism θα φιλοξενήσει το Ιnside Out: 
Αθήνα, σε μια διήμερη έκθεση το Σάββατο 3 από τις 7:00 μ.μ. και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 από τις 12:00 μ.μ.έως τις 7:00 μ.μ. 


Το συμμετοχικό έργο Inside Out Athens αποτελεί μέρος του διεθνούς προγράμματος του διάσημου δρόμου καλλιτέχνη JR, Inside Out έργου . 
Η αφισοκόλληση θα λάβει χώρα το Σάββατο 3 Μαρτίου στην πρόσοψη του πολιτισμικού χώρου ΕΙΜΑΣΤΕ BUD , στον περιβάλλοντα χώρο τηΤεχνόπολης Δήμου ς Αθηναίων ΚΑΙ ΣΤΟ σταθμό ΤΟΥ Μετρό Κεραμεικός , όπου θα παραμείνουν μέχρι και την Τρίτη 13 εφήμερο ΑΥΤΟ Μαρτίου.
Το έργο ΘΑ ολοκληρωθεί ΜΕ ΤΗΝ αποκόλληση ΤΩΝ αφισών ΜΕ Το πέρας Της ορισμένης ημερομηνίας 

Το Inside Out Athens πραγματοποείται με την υποστήριξη του Communitism, της Birdland, του ACCMR - Θέματα ΓΙΑ Συντονισμού Μεταναστών Κέντρο Προσφύγων ΚΑΙ ΚΑΙ της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων 
Το συμμετοχικό έργο Inside Out Athens Το οποίο διεκδικεί  ΤΗΝ ισότιμη συνύπαρξη όλων ΤΩΝ Μελών Της πολυπολιτισμικής αθηναϊκής κοινωνίας , αποτελεί μέρος του διεθνούς προγράμματος του διάσημου δρόμου καλλιτέχνη JR, Inside Out έργου & θα φιλοξενηθεί στον χώρο του Communitism το Σάββατο 3 από τις 19:00 και την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 από τις 12:00 έως 19:00 με την υποστήριξη του ACCMR - ΓΙΑ Θέματα Συντονισμού Μεταναστών Κέντρο Προσφύγων ΚΑΙ ΤΟΥ Δήμου Αθηναίων. 
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο γεγονός της έκθεσης: 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου