Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Λέσχης Lions Κηφισιάς Helen Keller, ο Γ. Πατούλης.

Γ. Πατούλης: Όλοι εμείς σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας που για μια ακόμη φορά δίνετε μαθήματα αγωνιστικότητας, επιμονής, πίστης, με δύναμη ψυχής για τους συνανθρώπους μας.
Στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Λέσχης Lions Κηφισιάς Helen Keller παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.
Η Λέσχη LIONS Helen Keller  διοργάνωσε μία Μουσικοχορευτική βραδιά, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων της Λέσχης και με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν σε ευπαθείς ομάδες.
Ο κ. Πατούλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη την δραστήρια Λέσχη Lions Κηφισιάς, τα μέλη και την Πρόεδρο κ. Βασιλική Ανδρουτσοπούλου για το σημαντικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί. 


Όλοι εμείς συνέχισε ο κ. Πατούλης σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας που για μια ακόμη φορά δίνετε μαθήματα αγωνιστικότητας, επιμονής, πίστης με δύναμη ψυχής για τους συνανθρώπους μας.

Είμαστε δίπλα σας και στηρίζουμε τις προσπάθειες σας που θέτουν βάσεις για μια διαφορετική προσέγγιση που καθιστά την κοινωνική συνοχή πραγματικότητα και όχι αφηρημένο στόχο, κατέληξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου