Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ανασχηματισμός:Με τον Τσίπρα, με τον Μπούλη, τον Κουβέλη & τ΄ άλλα παιδιά, προχωράνε & ζητάνε να μας σώσουν άλλη μία φορά!!!

             «Περιορισμένος» ο ανασχηματισμός... 
Επιτέλους, ο Φώτης Κουβέλης στην κυβέρνηση...
Από την είσοδο του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση και την αποπομπή του Γιάννη Μουζάλα, χαρακτηρίζεται ο «περιορισμένος», όπως τον αποκάλεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ανασχηματισμός που ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Την ίδια ώρα, τη θέση του Δημήτρη Παπαδημητρίου παίρνει ο Γιάννης Δραγασάκης. 
Ουσιαστικά, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης στους πρωτοκλασσάτους υπουργούς, θεωρώντας προφανώς ότι η κυβέρνηση λειτουργεί άρτια.
Αναλυτικά, ανακοινώθηκαν οι εξής αλλαγές:
Νέος υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος παραμένει και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης.
Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στη θέση του Γιάννη Μουζάλα, «τον οποίο ο Πρωθυπουργός ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο Κυβερνητικό έργο», ο Δημήτρης Βίτσας.
Τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο Φώτης Κουβέλης.
Επίσης, υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ορίζεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη.
Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Αθανάσιος Ηλιόπουλος.
Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ορίζεται ο Κωνσταντίνος Στρατής.
Όπως είπε ο κ. Τζανακόπουλος, «οι αρμοδιότητες των νέων αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες ενώ καμία άλλη αλλαγή δεν επέρχεται στο κυβερνητικό σχήμα». 
«Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και όλες τους», είπε.
Οι τρεις «άγνωστοι» στο νέο κυβερνητικό σχήμα
Ο Κωνσταντίνος Στρατής είναι αρχαιολόγος, υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού. Επίσης, ο Κων. Στρατής ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων & Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ).
Η Μερόπη Τζούφη εξελέγη Λέκτορας Παιδιατρικής (2002) στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στον Τομέα Υγείας του Παιδιού, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στη συνέχεια ως Επίκουρη Καθηγήτρια (2006-2012). 
Σήμερα εργάζεται ως Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής - Παιδιατρικής Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και είναι υπεύθυνη της Παιδονευρολογικής Μονάδας, του Ειδικού Εξωτερικού Ιατρείου, καθώς και του Εργαστηρίου Νευροφυσιολογίας για παιδιά, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Είναι μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας και Επιστημονική Σύμβουλος του Δ.Σ. της ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.
Συμμετέχει στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων (μέλος), Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων (γραμματέας), Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (μέλος), Υποεπιτροπή για τα θέματα των Ατόμων με Αναπηρία (μέλος), Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών.
Ο Νάσος Ηλιόπουλος ήταν από τις 11/11/2016 ως σήμερα Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου. Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου.
Επίσης έχει διατελέσει γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας Συνασπισμού και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. 
Έχει εργαστεί στην ιδιωτική εκπαίδευση και έχει συνεργαστεί ερευνητικά με το Ινστιτούτο Ρόζα Λούξεμπουργκ.
                                                        € « » $  ●▲▼◄►
ΠΗΓΗ://www.liberal.gr/arthro/192697/epikairotita/2018/-ypourgos-oikonomias-o-g-dragasakis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου