Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Βραβεύσεις μαθητών Δημοτικών Σχολείων από τις Λέσχες Lions Πεντέλη - Παρθενών & Παναθηναία - Πνύκα

Για τη συμμετοχή & τις διακρίσεις τους στον διαγωνισμό ζωγραφικής «Το Μέλλον της Ειρήνης» βράβευσαν οι Λέσχες Lions Πεντέλη - Παρθενών και Παναθηναία - Πνύκα μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Αμαρουσίου
Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων – δημόσιων & ιδιωτικών - του Αμαρουσίου που έλαβαν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: 
«Το Μέλλον της Ειρήνης» βραβεύτηκαν σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημαρχιακό μέγαρο παράλληλα με την έκθεση των έργων τους, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη. 
Τον διαγωνισμό και την έκθεση διοργάνωσαν οι Λέσχες Lions Πεντέλη - Παρθενών και Παναθηναία - Πνύκα, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.
Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, χαιρέτισε την πρωτοβουλία της Λέσχης Lions που «συμβάλλει στην ευγενή άμιλλα των μαθητών και αναδεικνύει αξίες όπως η εύθραυστη ειρήνη, ευχαρίστησε τους διευθυντές όλων των σχολείων - του 8ου, 10ου και 18ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Δημοτικού Ειδικού Σχολείου Αμαρουσίου, της Ελληνογαλλικής Σχολής “Saint Joseph” και των Εκπαιδευτηρίων Ζαγοριανάκου - που στήριξαν τους μαθητές στη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πραγματοποίηση της έκθεσης.

Παράλληλα, συνεχάρη το 10ο Δημοτικό Σχολείο για τη διάκρισή του αποσπώντας δύο βραβεία, το 2ο και το 3ο πανελλαδικά.
Οι διοργανωτές, η Λέσχη Lions Πεντέλη Παρθενών με Πρόεδρο την Φωτεινή Βρύνα, και η Λέσχη Παναθήναια - Πνύκα με Πρόεδρο την Έφη Τσουκάτου, παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους διευθυντές και σε όλες τις διευθύντριες των σχολείων για τη συμμετοχή τους, καθώς και τιμητικούς επαίνους σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν με 150 δημιουργίες στην έκθεση με θέμα την παγκόσμια ειρήνη.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκθεσης έχει η αρχιτέκτων Ράνια Φαρασλή.
Τις δημιουργίες των παιδιών θαύμασαν από κοντά, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ:
Ρένα Χαλιώτη, και Επαμεινώνδας Γαρδέλης, 
η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αμαρουσίου Ελένη Βλάχου Σταματάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής κ.α.
                                                                            € « » $  ●▲▼◄► 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου