Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η διαφθορά των Δήμων & ο συνένοχος Σκουρλέτης στο Μαρούσι!!!

Αντί oΥπουργός Εσωτερικών, ικανοποιώντας το κοινό αίτημα, να θεσπίσει βαρύτατες & άμεσα εκτελεστές ΠΟΙΝΙΚΕΣ & ΑΣΤΙΚΕΣ διαδικασίες κατά των διεφθαρμένων Δημάρχων όταν αντίθετα  από τους  συμφώνα με το Σύνταγμα νόμους   δαπανούν τα χρήματα που διαχειρίζονται.
Ή τουλάχιστον να τους διατηρήσει μόνο(αλλά & εκεί υπό έλεγχο) αποκλειστικά για να μαζεύουν σκουπίδια.
Ή ακόμα καλύτερα να καταργήσει λογω ηλεκτρονικής διακυβέρνησης & ταύτισης με τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας τον άνευ αντικείμενου, άχρηστο πλέον θεσμό των Δημάρχων,
Ο «λίγος» Σκουρλετης προωθεί  έναν  νόμο δίνοντας το δικαίωμα στην θρασύτατη συντεχνία των Δημαρχών ΚΕΔΕ(χρηματοδοτούμενη μάλιστα & από τον ίδιο για να συνεδριάζει μέσα στα Ξενοδοχεία - χλιδή της Χαλκιδικής & του Βόλου) να απαιτούν:
Να εξευρεθούν χρήματα για τους πρωταθλητές της διαφθοράς(σύμφωνα με τον Συνήγορο του   Πολίτη) «Δήμαρχους», μειώνοντας φυσικά η Πολιτεία & άλλο τις συντάξεις τους πόρους για την Υγεία, την Παιδεία την ανάπτυξη κ.λπ. & βάζοντας & νέους φόρους, ώστε να συνεχίζουν, ώστε αλλοιώνοντας παράνομα μεσω πελατειακών εξυπηρετήσεων τα εκλογικά αποτελέσματα, να συνεχίζουν να χρεοκοπούν τους Δήμους.
Ετσι αυτή η σύγχρονη κοινωνική & οικονομική πληγή που λέγεται «Δήμαρχοι» να συνεχίζουν να παρανομούν & μην πληρώνοντας ατιμώρητοι επί χρόνια ακόμα & πολλές δεκάδες εκ. ευρώ οφειλές  στο ΙΚΑ & ΦΠΑ & να πανηγυρίζουν με τους «δικούς» τους ψήνοντας αρνιά & να χορεύουν στην υγεία των κορόιδων.
Στην συνέχειανα έρχεται ο κάθε Σκουρλετης (που δήθεν βρίσκεται στα μαχαίρια με την ΚΕΔΕ - Πατουλη)
Να ξεπλύνει την διαφθορά με αναχρηματοδοτήσεις και ακολουθώντας τα αντισυνταγματικά  βήματα των Σκανδαλιδη, Βενιζέλου & Παυλόπουλου (που διέλυσαν την Δημόσια Διοίκηση) & ενεργώντας εις βάρος των δικαιούχων αξιοκρατικά ανέργων νέων, να ανακοινώνει ότι θα τακτοποιήσει παρανομώντας 30.000 ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ  & άλλων διεφθαρμένων παραγόντων, τα οποία θα πληρώνονται, όχι φυσικά από την τσέπη  του κάθε Σκουρλετη, αλλά με νέα από τους τοκογλύφους δάνεια.
Μάλιστα έφτασε στο σημείο η συντεχνία ΚΕΔΕ να απαιτεί
Να μην καθιερωθεί η αναλογική εκπροσώπηση των προτιμήσεων των δημοτών
Να δοθούν στους «Δημάρχους» περισσότερες αρμοδιότητες(τύπου Ερντογκαν) ώστε να  συναλλάσσονται ανεξέλεγκτα στις παράνομες πολεοδομικές αλλαγές, δηλαδή να μεταφέρουν  δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος σε ιδιωτικά εργολαβικά συμφέροντα, καταστρέφοντας τις  πόλεις.
Να μεταφέρουν τα παράνομα δημιουργημένα χρέη & τοκοχρεολύσια των Δήμων στις επόμενες  Διοικήσεις
& το χειρότερο η «ΚΕΔΕ - Πατούλη» τόλμησε ξεδιάντροπα & άκρως επιλήψιμα να ζητά
-  όχι  μόνο να αναληφθούν τα χρέη των δημιουργημένων  από  του Δήμους, Δημοτικών Επιχειρήσεων(που μέσω προαιρετικών δαπανών, πανηγυριών & ρουσφετιών) οι διεφθαρμένοι  «Δήμαρχοι» παράνομα τις χρεοκόπησαν
- αλλά  ως αναφέρει η συντεχνία της ΚΕΔΕ, οι τοποθετημένες, ελεγχόμενες & κατευθυνόμενες από τους «Δημάρχους»  εκεί διεφθαρμένες Διοικήσεις να  ... απαλλάσσονται από κάθε ποινική ευθύνη  για τις παρανομίες & απάτες που διέπραξαν!!!
& δεν σταμάτησαν εκεί αλλά ζητούν ακόμα
Να  παυτούν οι ποινικές διώξεις οι οποίες έχουν ασκηθεί από έντιμους Εισαγγελείς κατά των εμπλεκόμενων εκεί απατεώνων
Και επιπλέον να ισχύει η ατιμωρησία & για τις «Μη  Κερδοσκοπικές Εταιρείες» που μέσω αυτών  οι διοικήσεις των Δήμων χρησιμοποιούσαν παράνομα τα χρήματα των δημοτών για να  πληρώνονται οι ρουσφετολογικά προσληφθέντες συγγενείς & φίλοι των Δημοτικών Συμβούλων & κομματικών παραγόντων.
Διαφθορά υπάρχει & καλύπτεται διαχρονικά  και   παράνομα από το Υπουργείο   Εσωτερικών  ,
ντροπή  και  αξιοπρέπεια δεν  υπάρχει .
                                         Συνδυασμός «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»
                                                                   ο  επικεφαλής  
                                                            Κλαπακης  Δορυλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου