Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Αλλοι 11 εργαζόμενοι θα στελεχώνουν στο εξής τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου

Έντεκα (11) νέοι εργαζόμενοι εντάσσονται στις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου μέσω του Νέου Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για τους επόμενους οκτώ μήνες.
Συνολικά 80 εργαζόμενοι έχουν τοποθετηθεί ήδη στις υπηρεσίες του Δήμου, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμη 99 νέοι συμβασιούχοι θα προσληφθούν μέσω του νέου προγράμματος .
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τους νέους εργαζόμενους, υπογραμμίζοντας ότι ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ φρόντισε οι  πεντάμηνες συμβάσεις να γίνουν οκτάμηνες, με πίεση στην αρμόδιο Υπουργό, ενώ επετεύχθη σε μεγάλο βαθμό η μοριοδότηση της εντοπιότητας, με στόχο τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την αποφυγή της  οικονομικής επιβάρυνσης για τις μετακινήσεις τους.

«Μπαίνετε στην μεγάλη οικογένεια που λέγεται Μαρούσι. Η σχέση μας για να είναι παραγωγική πρέπει πρωτίστως να είναι ειλικρινής. Αυτό που θέλουμε είναι το αυτονόητο. Να βλέπετε δημιουργικά τη δουλειά σας και να είμαστε ανταποδοτική απέναντι στον πολίτη. Αυτή η ανταποδοτικότητα σχετίζεται με την ποιότητα της πόλης μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Ρένα Χαλιώτη και ο Συντονιστής του Έργου της Διοίκησης Δημήτρης Καρλαύτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου