Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Γ. Πατούλης προς ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ περί Σικιαριδείου...

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίσκεψη στελεχών της στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα και τα όσα δήλωσε σε βάρος του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι :
Πρώτον, άργησαν πολύ να ευαισθητοποιηθούν τα στελέχη της ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ, για να μπορούν να κάνουν συστάσεις πάνω στο ζήτημα της λειτουργίας του Σικιαρίδειου, όταν η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος Γ Πατούλης όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις το Σικιαρίδειο.
Δεύτερον, αν πράγματι επισκέφθηκαν το Σικιαρίδειο, θα διαπίστωσαν ότι οι εργαζόμενοί του βρίσκονται ακόμη σε επίσχεση εργασίας , ενώ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη νέο Δ.Σ., μετά την παραίτηση των μελών του προηγούμενου. 
Το Σικιαρίδειο αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί κανονικά και γι αυτό ευθύνεται η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας. 
Για τη μη χρηματοδότησή του υπεύθυνη είναι η κα Φωτίου. 
Αντί λοιπόν να μας δίνουν διαβεβαιώσεις ότι όλα είναι καλά, καλό θα ήταν να πουν την αλήθεια. 
Και να παρουσιάσουν ένα χρονοδιάγραμμα ομαλής λειτουργίας και χρηματοδότησης του Ιδρύματος. 
Δεν είναι ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αυτός που δημιουργεί σύγχυση στους γονείς των παιδιών των ειδικών σχολείων, αλλά οι χειρισμοί της αρμόδιας Υπουργού.
Τέλος, αν όλα λειτουργούσαν σωστά, τότε για ποιο λόγο πήρε απόφαση η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής να χρηματοδοτήσει για τα επόμενα τρία χρόνια με χρήματα από το ΠΕΠ Αττικής, το Σικιαρίδειο; 
Ποιος λέει τελικά αλήθεια, η ΝΕΒΑ του ΣΥΡΙΖΑ ή η Περιφέρεια Αττικής ;
Συστήνουμε στα κομματικά στελέχη της ΝΕΒΑ αντί να κατηγορούν το Δήμαρχο, να πιέσουν τα κυβερνητικά στελέχη να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να μη δημιουργούν με τα λάθη και τις παραλείψεις τους σύγχυση στα παιδιά και τις οικογένειες του Σικιαρίδειου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου