Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Με το Διοικητή Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής συναντήθηκε ο Γ. Καραμέρος


Συνάντηση εργασίας είχε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Γιώργος Καραμέρος, με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής, υποστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Δ. Γιόβα, με θέμα ζητήματα πολιτικής προστασίας τόσο της τρέχουσας, όσο και της προσεχούς αντιπυρικής περιόδου.
Στη συνάντηση παρεβρέθη ο αντιπύραρχος Κώστας Ασημακόπουλος, νέος διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών (που καλύπτει τη Χαλκηδόνα, συνεχίζει στη Ν. Φιλαδέλφεια, την Εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας μέχρι τον Αγ. Στέφανο και καταλήγει στη Δ. Πλακεντίας, στο ύψος του Χαλανδρίου), με τον οποίο ο κ. Καραμέρος συζήτησε παραμέτρους ετοιμότητας και διαχείρισης κρίσεων.

Παρών ήταν και ο απερχόμενος διοικητής του 9ου Σταθμού Αθηνών, πύραρχος Ηλίας Τσαπούρας, που αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Διοικητή στην Πυροσβεστική Διοίκηση Ρόδου.
Ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία για τα νέα τους καθήκοντα στον υποστράτηγο Κ. Γιόβα, τον αντιπύραρχο Κ. Ασημακόπουλο και τον πύραρχο Η. Τσαπούρα, ευχαριστώντας τον τελευταίο για τη μέχρι στιγμής καλή τους συνεργασία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου