Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Εξαιρετικό το «1ο Διασχολικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης» στο Μαρούσι

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το «1ο Διασχολικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Αλληλεγγύης» που διοργάνωσε η «Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων και σακιδίων για την ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» του Δήμου αλλά και τη διάθεσή τους στους πρόσφυγες και μετανάστες.
Το ποδοσφαιρικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 12 Δημοτικών Σχολείων και 5 Γυμνασίων της πόλης παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, βραβεύοντας τους νικητές των αγώνων.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του «ARENA SOCCER»  στον Παράδεισο Αμαρουσίου, που προσέφερε αφιλοκερδώς στον Δήμο ο ιδιοκτήτης τους Γιώργος Ντουντούμης, ο οποίος με την ευκαιρία εμφανίστηκε ανοικτός σε αντίστοιχες προτάσεις του Δήμου και στο μέλλον.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην αθλητική γιορτή αλληλεγγύης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνεχάρη την « Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων » για την πρωτοβουλία που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση των παιδιών στο προσφυγικό ζήτημα αλλά και απέναντι στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου, δήλωσε τη στήριξή του σε τέτοιες προσπάθειες κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον ιδιοκτήτη του «ARENA SOCCER» για την ευγενική προσφορά και τη θετική ανταπόκρισή του στην πρόταση του Δήμου.
«Βρισκόμαστε πάντοτε κοντά σε πρωτοβουλίες όπως αυτή που στόχο έχουν την κοινωνική προσφορά μέσα από τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες, τους πρόσφυγες και για το «Κοινωνικο Παντοπωλείο» του Δήμου μας. 
Νικητές είναι όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και έστειλαν μηνύματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Με την ενότητα μπορούμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. 
Ευχαριστούμε θερμά όσους με την ευγενική χορηγία και εθελοντική προσφορά τους συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά».
Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αμαρουσίου» Βασίλειος Μπούρας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, για τη θετική ανταπόκριση και στήριξη του 1ου διασχολικού ποδοσφαιρικού τουρνουά αλληλεγγύη όπως, επίσης, τους γονείς και τα παιδιά που με την παρουσία και την κοινωνική συνεισφορά τους στήριξαν την επιτυχία της εκδήλωσης.
Στη διάρκεια του διασχολικού τουρνουά γονείς και μαθητές προσέφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Παρόντες κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά ήταν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Καρλαύτης και Δημήτρης Σμυρνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου