Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Στην παρουσίαση των 2 βιβλίων της Λιάνας Τσιρίδου, ο Γ. Πατούλης


Στην πολιτιστική εκδήλωση για την παρουσίαση των δύο βιβλίων της συγγραφέως Λιάνας Τσιρίδου «Δεκατρείς Νύχτες πριν το Ξημέρωμα» και «Τέλος Παρτίδας»,  που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος «Παρθενών» και οι εκδόσεις Ιβίσκος, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης. 
Από το βήμα της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου καλωσόρισε τους φίλους και τα μέλη του Συνδέσμου, εκφράζοντας την αμέριστη υποστήριξή του στην προσπάθεια του Δ.Σ. για την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, καθώς και την προσπάθεια επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, την οποία στηρίζει με θέρμη και ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Παράλληλα, συνεχάρη τη συγγραφέα κα Λιάννα Τσιρίδου για το αξιέπαινο συγγραφικό έργο της, ευχόμενος κάθε επιτυχία και στο μέλλον.

Για τα βιβλία μίλησαν ο συγγραφέας- λαογράφος Δημήτριος Κολέτσος και η συγγραφέας- ποιήτρια Αλίκη Καλομενοπούλου, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο Χρήστος Κεραμίδας.
Ακολούθως η συγγραφέας μοιράστηκε ιδέες, συναισθήματα, απόψεις για τα θέματα της βίας εις βάρος των γυναικών, για την αγάπη, την προδοσία, την απώλεια, για το πώς κάνουμε το επόμενο βήμα μας όταν η ζωή μας έχει επιφυλάξει δυσκολίες ή δράματα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου