Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Τσίπρα ξεπούλα την ΘΡΑΚΗ στην Τουρκία, να μην στενοχωρούνται για τον φράχτη πιά, ο Φίλης & η ΤαCIA!

                  Tην ερχόμενη Τετάρτη 18 Νοεμβρίου η επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία
Λίγες μόνον ημέρες μετά το ΦΩΣ το ... Αριστερό, που είδε  αίφνης ο υπ. Παιδείας Νίκος Φίλης ανακαλύπτοντας Εθνοκάθαρση & ΟΧΙ Γενοκτονία των Ποντίων ...
Που Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ χέρι - χέρι με τους συγκυβερνώντες ΟΙΚΟσυμφεροντοΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ των κ.κ. Μ. Τρεμμόπουλου - Ν. Χρυσόγελου & άλλες ΨευδοΑριστερές Οργανώσεις, σπεύδουν στην πατρίδα μου, το ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΒΡΟΥ, για να  διαδηλώσουν στις Καστανιές εναντίον του συνοριακού «φράχτη της ντροπής», ζητώντας επιτακτικά από τον Τσίπρα να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση & να τον καταργήσει...
Σε μία στιγμή που ο πρώην υπ. Προστασίας του Πολίτη Γ. Πανούσης καταγγέλλει ότι υπάρχουν στελέχη της ΕΛΑΣ & του ΣΥΡΙΖΑ που εμπλέκονται σε κυκλώματα διακίνησης προσφύγων από ΙΡΑΚ - ΣΥΡΙΑ & ο πρόεδρος της ΕΕ Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, προκλητικότατα δηλώνει 
αναφορικά  με το ζήτημα των κοινών Ελληνοτουρκικών περιπολιών,ότι είναι κρίμα
«να τσακωνόμαστε για 10 μίλια θαλάσσιου πλάτους στο Αιγαίο», ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θεωρεί ότι είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στην 'Αγκυρα!!!
Η επίσκεψη, όπως διαδίδουν τα ΜΜΕ, θα γίνει σε συνέχεια πρόσκλησης που απηύθυνε ο Τούρκος ομόλογός του Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη διμερή συνάντησή τους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσκεψη θα επικεντρωθεί στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις - με έμφαση στο Προσφυγικό - και στις διμερείς σχέσεις.
Παράλληλα με την προγραμματισμένη επίσκεψη εργασίας του Πρωθυπουργού στην 'Αγκυρα, ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη. 
Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει στις 17 Νοεμβρίου τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδας - Τουρκίας μαζί με τον κ. Νταβούτογλου και στις 18 Νοεμβρίου θα μεταβεί στην 'Αγκυρα όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η μονοήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία στις 18 Νοεμβρίου μετά από πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του Αχμέτ Νταβούτογλου ανακοινώθηκε επισήμως κι από το τουρκικό πρωθυπουργικό γραφείο.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι κατά την επίσκεψη θα συζητηθούν «διμερή, περιφερειακά και διεθνή ζητήματα»
Tα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι βασικό θέμα των επαφών του πρωθυπουργού στην Τουρκία θα είναι τοθέμα της παράνομης μετανάστευσης.
                      ΠΗΓΗ:www.huffingtonpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου