Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Τα 10 χρόνια της «αυθαίρετης» λειτουργίας του, γιορτάζει το «The Mall Athens»!

Το «The Mall Athens» γιορτάζει σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου τα 10 «μαγικά» χρόνια της «αυθαίρετης» λειτουργίας του, και στις 5:00 μ.μ. προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μια εκδήλωση γεμάτη χαρά, χαμόγελα και πιθανά ρεκόρ! 
Με λαμπερή παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, το αγαπημένο  εμπορικό κέντρο θα υποδεχτεί τους επισκέπτες του, προκειμένου να καλωσορίσουν μαζί τα Χριστούγεννα, αλλά και να διαπιστώσουν εάν έγινε πραγματικότητα ο στόχος που παρέα προσπάθησαν να πετύχουν: να καταρρίψουν το Guinness World Records για το μεγαλύτερο μωσαϊκό από κάρτες ευχών που έγινε ποτέ.
Το μωσαϊκό χαράς δημιουργήθηκε από τις ευχετήριες κάρτες του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 
Οι επισκέπτες του «The Mall Athens» μπορούσαν να τις βρουν σε διάφορα σημεία μέσα στο εμπορικό κέντρο και να συμπληρώσουν επάνω την ευχή τους, αλλά και να τις αγοράσουν από το κατάστημα του Οργανισμού στο 1ο επίπεδο, προκειμένου να τις χαρίσουν στους αγαπημένους τους αυτά τα Χριστούγεννα. 
Η προσπάθεια κράτησε για έναν ολόκληρο μήνα, οι κάρτες έχουν κατακλύσει το 3ο επίπεδο του  «The Mall Athens», και το νέο Guinness World Records φαίνεται να είναι ένα βήμα μακριά!
ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 21 Νοεμβρίου, λοιπόν, μένει να δούμε εάν ο στόχος θα γίνει πραγματικότητα, αποτελώντας έτσι τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσει το αγαπημένο  εμπορικό κέντρο τα 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του. 
Φυσικά, όπως κάθε φορά, δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις προς όλους εκείνους που ανέδειξαν το «The Mall Athens» στον απόλυτο προορισμό για μικρούς και μεγάλους. 
Οι διάδρομοι θα πλημμυρίσουν με μουσική, τόσο των ανεβαστικών DJ sets, όσο και της live μπάντας που θα ευχηθεί το «Happy Birthday» στο «The Mall Athens», ενώ οι μικρότεροι επισκέπτες θα «μαγευτούν» από τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα κατά τη διάρκεια των φανταστικών shows που θα στηθούν ειδικά για αυτή την ημέρα. 
Τον εορταστικό παλμό θα μεταδώσουν και οι χριστουγεννιάτικες μασκότ, που θα παρελάσουν σε όλους τους χώρους του «The Mall Athens», τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό για άλλη μια χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου