Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Με τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο «Νέο Μαρούσι», συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Συνάντηση με το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη είχε το Δ.Σ. του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Νέο Μαρούσι», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία των Αντιδημάρχων: Πολεοδομίας, Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Δημήτρη Καρλαύτη, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Γεώργιου Ζήκου, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Ρένας Χαλιώτη.     

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συζήτηση των θεμάτων καθημερινότητας  που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Στα αιτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος κ. Ζάκος Χατζηγιαννάκης και τα μέλη του Δ.Σ. σχετικά με την αναβάθμιση των υποδομών, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης διευκρίνισε ότι:
 προχωρούν  οι μελέτες για τις παρεμβάσεις στην Κυπρίων Αγωνιστών  μεταξύ των οποίων είναι και η ανακατασκευή του οδοστρώματος και των πεζοδρομιών, ενώ στο σχεδιασμό προβλέπεται η κατασκευή πεζοδρομίων από τη μία πλευρά της Μεσογείων από την οδό Ειρήνης έως και την οδό Αναξαγόρα.

Αναφορικά με την κυκλοφοριακή μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη για τις περιοχές Ν. Αμαρουσίου και Πολυδρόσου, ειπώθηκε ότι μετά την ολοκλήρωσή της τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσει διαβούλευση του μελετητή με τους κατοίκους και συλλόγους της περιοχής πριν  λάβει την οριστική της μορφή.

Επίσης στο ζήτημα που ετέθη για την απορροή των ομβρίων υδάτων, επισημάνθηκε ότι η μελέτη είναι έτοιμη και αναμένεται η διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς γα να προχωρήσει το έργο, ενώ θα εντατικοποιηθεί η προσπάθεια για την ενίσχυση της καθαριότητας.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. για την ανταπόκριση και το αμέριστο ενδιαφέρον του στα ζητήματα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου