Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Επίσκεψη Γ. Πατούλη σε γειτονιές που εκτελούνται έργα υποδομών

Αυτοψία στα έργα υποδομών που βρίσκονται σε εξέλιξη σε γειτονιές του Δήμου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δημήτρη Καρλαύτη, και υπηρεσιακό κλιμάκιο, βρέθηκε στη οδό Κυρίλλου όπου επέβλεψε την πορεία των έργων αντιστήριξης των πρανών στο ρέμα Σαπφούς, έργο που έπειτα από επίμονη αλληλογραφία και πιέσεις από μέρους της Διοίκησης του Δήμου, βρίσκεται πλέον στο στάδιο της εκτέλεσης από εργολάβους της Περιφέρειας.

Κατόπιν ο κ. Πατούλης, βρέθηκε κοντά στα συνεργεία που εκτελούν έργα ομβρίων στις γειτονιές: Ψαλίδι, Νέα Λέσβος και Στούντιο Α, βάσει μελετών που έχουν εκπονήσει οι τεχνικές υπηρεσίες που Δήμου, οι οποίες έχουν και την ευθύνη κατασκευής.
Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη εκτελούνται με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Με την ευκαιρία της αυτοψίας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, και κόντρα στο δυσοίωνο οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του προαστίου μας με σημαντικά έργα υποδομών. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Προωθούμε την κατασκευή έργων βάσει ώριμων μελετών των υπηρεσιών του Δήμου μας και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την υλοποίηση έργων αρμοδιότητας της Περιφέρειας και της εξασφάλισης των απαιτούμενων χρηματοδοτικών εργαλείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου