Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Eξαιρετική η ομιλία του Γ. Πάλλη με θέμα: «Επιγραφές από το Αρχαίο Άθμονον»

Μία βραδιά στα ιστορικά ίχνη του αρχαίου Δήμου Άθμονον αφιέρωσε ο Σύλλογος Αθμονέων στην εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με θέμα: «Επιγραφές από το Αρχαίο Άθμονον», παρόντος και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.
Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ Πατούλης, συνεχάρη τους διοργανωτές, Σύλλογο Αθμονέων και προσωπικά την πρόεδρο του συλλόγου Ρούλα Μπόγδανου, για την αξιόλογη εκδήλωση καθώς και εν γένει για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο σύλλογος με στόχο να διατηρεί άσβεστη την ιστορική μνήμη και τη σύνδεση με το ιστορικό παρελθόν μας.
Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Πάλλης, Λέκτορας του Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού&Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας σε εκπροσώπους αλλά και μέλη που σταθερά συμβάλλουν στην προαγωγή του έργου και των σκοπών του Συλλόγου Αθμονέων.
Παρόντες στη βραδιά ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Αστικής Δημοτικής Κατάστασης Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, Λευτέρης Μαγιάκης, Πέτρος Κούκουζας, μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου