Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Στις 6:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Υπ. Υγείας, το «Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ»

Περισσότερα από 450 παιδιά, από 13 σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια γίνονται μια αγκαλιά και ερμηνεύουν γνωστά και αγαπημένα εορταστικά τραγούδια από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στο μεγάλη γιορτή που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μαθητές.
Το «Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ»  είναι μία πρωτοβουλία που γεννήθηκε από την επιθυμία να δοθεί ένας χαρακτήρας μεγάλης γιορτής στις μικρές μεμονωμένες σχολικές μουσικές γιορτές, καλωσορίζοντας παρέα με τα παιδιά και με αισιόδοξη διάθεση τις εορτές των Χριστουγέννων.
Χορωδίες, μουσικά σύνολα, αλλά και ατομικές συμμετοχές, εναλλάσσονται σε επιλογές από τη βυζαντινή και παραδοσιακή μουσική παράδοση, σύγχρονα τραγούδια εορταστικού και μη περιεχομένου, γνωστές και αγαπημένες ροκ και ποπ μελωδίες από το εγχώριο και ξένο ρεπερτόριο, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.
Το Μουσικό Μαθητικό Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υγείας ( Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι), την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00, με συμμετοχή και του 2ου ΓΕΛ Αμαρουσίου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου