Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Άνοιξαν οι πόρτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού

Σε μία γιορτή παρέα με όλη την πόλη και τους επισκέπτες της πραγματοποιήθηκε η αφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και άνοιξαν οι πόρτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που περιμένει μικρούς και μεγάλους να μοιραστούν ευχάριστες στιγμές. Με εορταστική διάθεση όλοι μαζί, ακολουθώντας το σύνθημα του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, άρχισαν να μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη γιορτή των Χριστουγέννων και τον ερχομό του Νέου Έτους!
Υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου να δίνει τον τόνο στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, φώτισε τον νυχτερινό ουρανό δίνοντας ζωή στα χιλιάδες γιορτινά λαμπιόνια στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πλατεία Η.Σ.Α.Π στο κέντρο της πόλης.
Στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για το νέο έτος, στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, υπογράμμισε ότι «η δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν στάθηκε ικανή ούτε φέτος για να στερηθεί το Μαρούσι τη γιορτινή όψη. Με στόχο να προσφέρουμε χαρά στους συμπολίτες μας αλλά και να τονώσουμε την τοπική αγορά, καταφέραμε, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να εξασφαλίσουμε, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας επιχειρηματικότητας, χορηγίες από επιχειρήσεις της πόλη μας με στόχο να δώσουμε χαρά στους συμπολίτες μας, αλλά και να τονώσουμε και να ενισχύσουν την τοπική μας αγορά». 
Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές με Υγεία!».


Λαμβάνοντας τη σκυτάλη, το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά» με ποπ και ροκ μελωδίες, κράτησε ψηλά την εορταστική διάθεση σε μία ζωντανή μουσική συναυλία που ενθουσίασε το νεανικό κοινό που το παρακολούθησε.
Τη βραδιά διάνθισαν ευχάριστα η αγαπημένη παρέα των παιδιών, ο Άη Βασίλης με την εντυπωσιακή Βασίλισσα του Χιονιού, τη Μασκότ Στρουμφάκι και τον ξυλοπόδαρο.
Παρόντες στην εκδήλωση της αφής του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Καμπούκος, Βασίλης Κόκκαλης.
Το «παζλ» των εκδηλώσεων σε όλη τη διάρκεια του φετινού Χριστουγεννιάτικου χωριού συνθέτουν το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, ο Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α., η Βορέειος Βιβλιοθήκη, το Σπαθάρειο Μουσείο Σκιών, μέσα από διάφορες εκδηλώσεις, ενώ στο εορταστικό κλίμα συνδράμουν και σύλλογοι της πόλης όπως το 1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ο Σύλλογος Ποντίων «Νίκος Καπετανίδης» και άλλοι φορείς.
Κάθε πολίτης μπορεί να συμμετέχει, δωρεάν, ο ίδιος ή με το παιδί του, στο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα. Στις λίγες δραστηριότητες με είσοδο, οι κάτοχοι Artemis Card μπορούν να επωφεληθούν των ειδικών τιμών που ισχύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου