Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Συμμετέχει στην Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, ο Δήμος μας

Αύριο Πέμπτη 17 Οκτωβρίου προσφέρει τρόφιμα & είδη 1ης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου
 Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας διοργανώνει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013 δράση κοινωνικής προσφοράς για την ενίσχυση των 400 και πλέον οικογενειών της πόλης που βιώνουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και λαμβάνουν βοήθεια από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
 Συγκεκριμένα, σε μία χειρονομία κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί τους συμπολίτες μας:
 από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (Σουρή 7 & Πλαστήρα) που θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων νοικοκυριών της πόλης μας.
να ενισχύσουν με το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου με κατάθεση στο λογαριασμό: 041 03 002150 30 της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η προσπάθεια για την καταπολέμηση της φτώχειας και τη στήριξη των νοικοκυριών της πόλης, και ιδιαίτερα τις οικογένειες με παιδιά που η φτώχεια και η ανεργία δεν τους επιτρέπουν να εξασφαλίσουν ούτε τα στοιχειώδη για την επιβίωση τους, είναι καθημερινή και διαρκής.
 Ο Δήμος Αμαρουσίου ενισχύει συνεχώς το δίκτυο αλληλεγγύης δημιουργώντας νέες δομές για την αντιμετώπιση της φτώχειας, και καλεί όλους τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσχερή θέση να ενημερώνονται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου (Παλαιολόγου 9, τηλ. 213 2031920-1) για τις παροχές και την αρωγή που μπορούν να λάβουν.
Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά όλους, ιδιώτες και εταιρίες, που έχουν ενισχύσει και σταθερά συνεχίζουν να ενισχύουν με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης αλλά και οικονομικά, τις κοινωνικές δομές του Δήμου, και καλεί και άλλους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.
 Για πληροφορίες, όσοι επιθυμούν να στηρίξουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 213 2038345 και 210 8020861.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου