Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 51ης Πανελλήνιας Έκθεσης Καλλιτεχνικής Κεραμικής

Τις πύλες της στο κοινό ανοίγει στις 18 Οκτωβρίου 2013 η 51η Πανελλήνια Έκθεση Καλλιτεχνικής Κεραμικής που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (Π.Ε.Κ.Α) με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης, που από 18 Οκτωβρίου έως 09 Νοεμβρίου 2013 θα φιλοξενείται στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι (Λεωφ. Κηφισίας 207 - Αίθουσα Τέχνης «Αλέξανδρος Γαρδέλης»), θα πραγματοποιήσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 στις 8 μ.μ.
Η φετινή έκθεση είναι άλλη μία γιορτή της ελληνικής κεραμικής τέχνης, ανοικτή σε όλους τους επισκέπτες, κάθε ηλικίας, να την περιηγηθούν για να θαυμάσουν τα έργα των καλλιτεχνών αλλά και για να λάβουν μέρος στην πληθώρα των δραστηριοτήτων που προσφέρονται στο περιθώριο της λειτουργίας της έκθεσης όπως θεματικές εκθέσεις (φωτογραφίας, ειδών εστίασης, σχολών κ.α.), σεμινάρια, διαλέξεις, εργαστήρια αγγειοπλαστικής, πηλοπλαστικής και ζωγραφικής σε κεραμικά για μικρούς και μεγάλους, παρουσιάσεις και προβολές ντοκιμαντέρ.

Η 51η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών που εκπροσωπεί και στηρίζει τους Έλληνες κεραμιστές και αγγειοπλάστες πάνω από μισό αιώνα και αριθμεί περισσότερα από 400 μέλη.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 6144430 και ηλεκτρονικά στο unioncer@gmail.com
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου