Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αντιδράσεις για την κατασκευή του Τεμένους

Ραντεβού έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας όπου θα πραγματοποιηθεί η νέα προσπάθεια δημοπράτησης του έργου της κατασκευής μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα, δίνουν για αύριο Τρίτη στις 8:00 π.μ, τα μέλη της «Δράσης ανεξαρτήτων πολιτών, κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης μουσουλμανικού τεμένους ή τζαμιού».
Ύστερα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες τον προηγούμενο Ιούλιο, η Κυβέρνηση επιχειρεί για μια ακόμη φορά να αναθέσει το έργο της κατασκευής τεμένους στις παλιές εγκαταστάσεις του πολεμικού ναυτικού στον Βοτανικό.
Τις προηγούμενες φορές παρά το γεγονός πως υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετές κατασκευαστικές εταιρείες, καμία δεν κατέθεσε τελικά προσφορά αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι κατασκευαστικές θεωρούσαν τον προϋπολογισμό για το έργο χαμηλό και το ρίσκο εξαιτίας των αντιδράσεων υψηλό.

Η ανακοίνωση της ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ κατά της κατασκευής ή αδειοδότησης τεμένους ή τζαμιού στην Ελλάδα, έχει ως εξής:
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ - ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ - ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ & ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;
Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 08:00 π.μ. καλούμαστε για τέταρτη φορά να είμαστε συνεπείς στον αγώνα μας ενάντια στην κατασκευή τεμένους στην Αθήνα.
Τις προηγούμενες τρεις φορές (9,18 και 26 Ιουλίου), καταφέραμε να αποτρέψουμε τις κατασκευαστικές εταιρείες από το να καταθέσουν προσφορές και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα!
Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ & ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, μην γίνεσαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ στην ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδας
Μην επιτρέπεις τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Ελλάδας από παράνομους και φθηνούς εργάτες
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!
Xώρος συγκέντρωσης:Γραφεία ΕΥΔΕΚ , Βατάτζη 37 &Ζ.  Πηγής, Νεάπολη Αθηνών
Ημερομηνία: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου Ώρα: 8:00 π.μ. - 11:00 π.μ.
Επικοινωνία- ενημέρωση: Τηλ.: 6936 040 531
e-mail: tzamistop@gmail.com
Facebook group (ομάδα): ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου