Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Αντιδήμαρχος & ο Δημήτρης Σμυρνής


Με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη ορίζεται νέος Αντιδήμαρχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Δημήτρης Σμυρνής.
Στον κο Σμυρνή μεταβιβάζονται έως τις 31-08-2014 τα ακόλουθα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες:    
• Η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών και ειδικότερα η εποπτεία και η ευθύνη των θεμάτων της Δ/νσης Δημοτικής Περιουσίας και Προμηθειών (Τμήμα Ακίνητης Περιουσίας, Τμήμα Προμηθειών, Τμήμα Αποθήκης & Υλικών).
• Η εποπτεία και η ευθύνη της Δ/νσης Νομικών Υποθέσεων.
• Η εποπτεία και η ευθύνη επί των θεμάτων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Έργων, (Τμήμα Προγραμματισμού & Μελετών, Τμήμα Χωροθέτησης, Τμήμα Κατασκευής & Επίβλεψης Έργων, Τμήμα Συντήρησης Κτιρίων).

                                         ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 
Δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1970. Μαρουσιώτης τρίτης γενιάς. Διαμένει, εργάζεται και διατηρεί γραφείο στην πόλη του Αμαρουσίου.
Κατάγεται από την Πελοπόννησο - Μεσσηνία από τη μεριά του πατέρα του Βασίλη, Αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α. και την Στερεά Ελλάδα – Φωκίδα από την πλευρά της μητέρας του, Αναστασίας. Παντρεμένος με την Ειρήνη Γράνικα και έχουν δύο κόρες. 
Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αμαρουσίου το 1988.
 Το 1989 εισήχθη στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και αποφοίτησε το 1993. Το 1995 εισήχθη στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποφοίτησε το 1999. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Δ.Σ.Α) και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.).
 Μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων. 
Από το 2006 είναι μέλος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου Αμαρουσίου και σήμερα Γενικός Γραμματέας του. Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου.
 Ιδρυτικό μέλος και έφορος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου