Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

... Για τη διαμόρφωση της οδού Βύρωνος

Οι τρέχουσες εξελίξεις για τη διαμόρφωση της οδού Βύρωνος, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε την Δευτέρα που μας πέρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού  Συλλόγου «Λόρδος Βύρων».
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έτυχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Χαλκιαδάκης και τα μέλη του Δ.Σ, προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς η ολοκλήρωση της μελέτης για τη διαμόρφωση της οδού Βύρωνος, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κατασκευή νέων πεζοδρομίων, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, φύτευση πρασίνου, κ.α. 
Στη  συνέχεια η μελέτη θα προωθηθεί στο Πράσινο Ταμείο για τη χρηματοδότηση του έργου. Επίσης η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου βρίσκεται σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία για τη διευθέτηση των σημείων της οδού Βύρωνος που χρήζουν διάνοιξης.
Συζητήθηκε επίσης και η ασφαλτόστρωση κάποιων οδών πέριξ της οδού Βύρωνος.
Μετά το πέρας της συνάντησης το Δ.Σ. του Συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τη Δημοτική Αρχή για το αμέριστο ενδιαφέρον και την προσπάθεια της για την ικανοποίηση των αναγκών της γειτονιάς, που εκφράζονται με την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων.
Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου «Λόρδος Βύρων» συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος κ. Μάκης Καννελόπουλος, και τα μέλη κ.κ. Τάκης Πυρένης και Ελευθέριος Πυρένης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου