Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Υπέροχο το Λαϊκό ανοιξιάτικο γλέντι του Εξ. Συλλόγου Σωρού Λάκκα - Κόττου

Ένα ευχάριστο ανοιξιάτικο βράδυ με πλούσια λαϊκή μουσική και χορό απόλαυσαν οι εκατοντάδες συμπολίτες που συμμετείχαν στο καθιερωμένο λαϊκό γλέντι, που διοργάνωσε και εφέτος ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Σωρού Λάκκα - Κόττου στην πλατεία Ζεκάκου, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή του Σωρού και σε όσα προγραμματίζονται, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων της γειτονιάς.
 Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι μετά την μετεγκατάσταση των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου, έχει προγραμματισθεί η ανάπλαση του κοινόχρηστου αυτού χώρου, καθώς και των οδών Κονίτσης, Αγίου Αθανασίου και Σωρού έως την οδό Αμμοχώστου, ενώ εξετάζεται και η διαμόρφωση της οδού Σωρού με την κατασκευή πεζοδρομίων από τη Λ. Κηφισίας έως την οδό Ζεκάκου.
Ειδική αναφορά έκανε και στην ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου ακαθάρτων στην περιοχή, καθώς και στο προγραμματισμένο έργο για την κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων και έργων αντιπλημμυρικής προστασίας τα οποία έργα βρίσκονται σε άμεση συνάρτηση με την οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς.

Όσον αφορά στην εξέλιξη του σχεδίου ένταξης της περιοχής Κάτω Σωρός – Μαρμαράδικα, ο κος Πατούλης σημείωσε ότι βρίσκεται στο στάδιο για την πράξη εφαρμογής, μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ.
Παράλληλα ο κος Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο κο Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. για την διοργάνωση της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης, που έδωσε  την ευκαιρία στους συμπολίτες να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν ευχάριστα το ανοιξιάτικο αυτό βράδυ, αφήνοντας για λίγο πίσω τις έννοιες και τα προβλήματα που η δύσκολη οικονομική συγκυρία έχει επιφέρει σε όλους.
 Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η πολυαγαπημένη μας ηθοποιός κα Δέσποινα Στυλιανοπούλου, στην οποία εκ μέρους του Συλλόγου ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, της απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά της στον ελληνικό κινηματογράφο και στον πολιτισμό.
 Υπό τους ήχους και τα τραγούδια του λαϊκού συγκροτήματος το κέφι κορυφώθηκε και οι παριστάμενοι χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.
 Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Καμπούκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Σμυρνής Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γεώργιος Ζήκος, Αντώνης Παρτσινέβελος και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Λέκκα. Παραβρέθηκαν επίσης o μουσικός παραγωγός, εκδότης κος Νίκος Μουρατίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Κων/νος Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής και η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαίρη Καρανάσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου