Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

H υποδοχή του Τιμίου Σταυρού στο Μαρούσι

Με θρησκευτική κατάνυξη η πόλη του Αμαρουσίου και η Ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου υποδέχτηκαν τον Τίμιο Σταυρό, παρουσία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη, Δημοτικών Συμβούλων, του Ιερού Κλήρου και πλήθους πιστών, την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012.
Τον Τίμιο Σταυρό, ο οποίος περιέχει απότμημα του Τίμιου Ξύλου, παρέλαβε από τους εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Σαγματά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.
Με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει θρησκευτικούς ύμνους, η πομπή κατευθύνθηκε προς τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου ο Τίμιος Σταυρός θα φιλοξενηθεί έως την 25η Μαρτίου για προσκύνημα από τους πιστούς.
Στον Ιερό Ναό χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Κυρίλλου τελέστηκε η ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και των χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό.

Στην επίσημη υποδοχή του Τιμίου Σταυρού στο Μαρούσι συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Νικόλας Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Κων/νος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Καμπούκος, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Βασίλειος Μπαλάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου