Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Χωρίς περιεχόμενο η αντιπολίτευση Μπρέγιαννη για το Νέο Μαρούσι

Με το καθημερινό της έργο, απαντά η Διοίκηση Πατούλη  στη φθηνή αντιπολίτευση
Κάθε μέρα που περνά ο κ. Α. Μπρέγιαννης αντιλαμβάνεται πόσο καλό του έκανε που ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με τον τρόπο αυτό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει το Μαρούσι και τις γειτονιές του, αλλά και να αντιληφθεί, έστω και με καθυστέρηση, το μέγεθος των προβλημάτων που άφησε «κληρονομιά» η άναρχη και χωρίς κανόνες πολεοδομική ανάπτυξη που συντελέστηκε την περίοδο που διοίκησε την πόλη η παράταξη Τζανίκου, της οποίας υπήρξε επίλεκτο στέλεχος.
Όσον αφορά την κριτική που ασκεί στη Διοίκηση Πατούλη για τα ζητήματα της γειτονιάς του Νέου Αμαρουσίου, του επισημαίνουμε τα παρακάτω:
Στο Νέο Μαρούσι η Διοίκηση Πατούλη ήταν αυτή που για πρώτη φορά εκπόνησε μια ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη για την περιοχή, όπως έκανε για όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου. Η μελέτη αυτή θα εφαρμοστεί στο Νέο Μαρούσι στο επόμενο διάστημα, όπως έγινε ήδη με την νέα κυκλοφοριακή μελέτη που εφαρμόζεται τις τελευταίες μέρες στη γειτονιά της Κοκκινιάς.
Για τα έργα όμβριων και αντιπλημμυρικής προστασίας της περιοχής του Νέου Αμαρουσίου,

ένα πρόβλημα που απασχολεί τη γειτονιά εδώ και πολλά χρόνια γιατί καμία Διοίκηση του παρελθόντος δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει λύση, ο κ.  Μπρέγιαννης γνωρίζει γιατί έχει ήδη ενημερωθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι έχουν ανατεθεί οι μελέτες του έργου σε ομάδα μελετητών. Μέσα στους επόμενους δύο μήνες γνωρίζουμε ότι οι μελέτες θα έχουν ολοκληρωθεί από τους επιστήμονες και θα παραδοθούν στις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε στη συνέχεια να υποβληθούν στο ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση του έργου. Η Διοίκηση Πατούλη θα δώσει ολοκληρωμένη λύση και σε αυτό το πρόβλημα, όπως έδωσε λύση όπως είχαμε δεσμευθεί, και στο πρόβλημα αποχέτευσης που αντιμετώπιζαν δεκάδες νοικοκυριά της περιοχής.
Ενημερώνουμε τον κ. Μπρέγιαννη πως οι προσπάθειες του Δημάρχου Γ. Πατούλη και οι αλλεπάλληλες επαφές του με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι πως στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί αίσιο τέλος και στο ζήτημα της διάνοιξης της Φραγκοκλησιάς. Σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να πούμε περισσότερα στους κατοίκους της γειτονιάς του Νέου Αμαρουσίου.
Τέλος, χαιρόμαστε που ο κος Μπρέγιαννης έχει την ευκαιρία να επισκέπτεται και να συζητά με τους Συλλόγους των κατοίκων σε κάθε γειτονιά της πόλης μας, στους χώρους που ο Δήμος τους έχει παραχωρήσει, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι τους θεωρεί συμμάχους και ισότιμους συνομιλητές στην κοινή προσπάθεια για να ξανακάνουμε το Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη. Ας αναλογιστεί μετά κι ας συγκρίνει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης τη μεταχείριση που είχαν οι Σύλλογοι της πόλης από την προηγούμενη Διοίκηση.
Η Διοίκηση Πατούλη στη φθηνή και χωρίς περιεχόμενο αντιπολίτευση, απαντά με το καθημερινό της έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου