Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Ανοικτή Επιστολή της Δ.Κ. "Κόντρα στον Καιρό"

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Σήμερα είμαστε όλοι στους δρόμους για να γιορτάσουμε την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Να αποδώσουμε φόρο τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους και αγωνίστηκαν για τη λευτεριά της πατρίδας από τον ξένο καταχτητή , την αναγέννηση της εθνικής μας υπόστασης και την αυτοδιάθεση του λαού.
Σε αυτούς που πήγαν κόντρα στους συμβιβασμένους κοτσαμπάσηδες και πρόκριτους, στους ξένους προστάτες της συντήρησης, στον αφορισμό της ηγεσίας της εκκλησίας.
Και στο τέλος νίκησαν γιατί τη φλόγα της ψυχής και της καρδιάς καμιά τρομοκρατία, κανένας φόβος, καμιά δυσκολία δε νικάει.
Σήμερα οι εξουσίες ντόπιες και ξένες μας θέλουν γεμάτους ενοχές, σε κατάσταση σύγχυσης.
Μας θέλουν ταπεινωμένους να ζητάμε συγνώμη.
Συμπολίτες, συμπολίτισσες ψηλά το κεφάλι!

Η αδιαφορούμε και μας μακελεύουν ή αντιστεκόμαστε και έχουμε δικαίωμα στην ελπίδα για το αύριο.
Στις βουλευτικές εκλογές που έρχονται καταδικάστε πολιτικά τους συμβιβασμένους, τους κήρυκες της υποταγής. Αυτούς που με τη ψήφο τους στη Βουλή με τα μνημόνια και το PSI κατάργησαν εργασιακά, ασφαλιστικά, κοινωνικά δικαιώματα , ξεπουλάνε τον πλούτο της χώρας και οδηγούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην κατάρρευση.
Δεν αναγνωρίζουμε τις υπογραφές τους. Δεν είχαν και δεν έχουν καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση να υπογράφουν την καταδίκη της κοινωνίας για να μη δυσαρεστήσουν τα αφεντικά τους.
Αυτοί οι ίδιοι είναι ανεπιθύμητοι στη πόλη μας. Δεν ανεχόμαστε τα νιάτα μας να τους αποδίδουν τιμές παρελαύνοντας μπροστά τους.
Μαζί με τους πολίτες και όλο το Δημοτικό συμβούλιο θα τιμήσουμε την Κυριακή 25 ΜΑΡΤΙΟΥ τους πεσόντες και τους αγωνιστές στο Ηρώο της πόλης. Δεν έχουμε ανάγκη την παρουσία των υποκριτών.
                             
                                   Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
                                                    Λ. Μαγιάκης Π. Κούκουζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου