Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

...της πατάτας, του λαδιού & του μελιού !

Εκατόν είκοσι (120) τόνους πατάτες Νευροκοπίου, 20 τόνους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο από το Συνεταιρισμό Πετρίνας Λακωνίας, πέντε τόνους θυμαρίσιο μέλι από μικρούς παραγωγούς από το Ηρακλείου Κρήτης, και τρεις τόνους ανθόμελο και πευκόμελο από το Συνεταιρισμό «ΣΙΘΩΝ», προμηθεύτηκαν την Κυριακή 18 Μαρτίου, απευθείας από τους παραγωγούς σε τιμή κόστους, περισσότεροι από 3.500 Μαρουσιώτες!!!
Η διανομή των τριών αγροτικών προϊόντων -  πατάτας, ελαιόλαδου και μελιού - πραγματοποιήθηκε με υποδειγματικό τρόπο μέσα σε λίγες μόλις ώρες, παρά το μεγάλο αριθμό των αιτήσεων που εξυπηρετήθηκαν.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην παραλαβή των προϊόντων ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διαδικασίας προαναγγέλλοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με τη διάθεση αμνοεριφίων, αυτή τη φορά βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση της δράσης.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι καταναλωτές από τις 9 το πρωί που ξεκίνησε η διάθεση των προϊόντων μέχρι και τις 2:30 μ.μ. προσέρχονταν στο χώρο στάθμευσης πίσω από το Ο.Α.Κ.Α επί της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος με τον αριθμό της παραγγελίας τους, και με τη βοήθεια της γραμματείας και των δημοτικών αστυνόμων που ρύθμιζαν την κυκλοφορία κατευθύνονταν με το όχημά τους στους παραγωγούς για την παραλαβή των προϊόντων τους.
Εκτός από Ι.Χ., για τη μετάβασή τους στο σημείο, οι συμμετέχοντες πολίτες χρησιμοποίησαν και τα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας Αμαρουσίου που εκτέλεσαν δρομολόγια κατά τις ώρες διανομής από τον Η.Σ.Α.Π Αμαρουσίου προς το σημείο της παραλαβής.
Την ευθύνη για τη διοργάνωση της δράσης ανέλαβαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αμαρουσίου Παντελής Τσιτσιμπάσης, και Μαρία Καπασσά, ενώ στην επιτυχία της δράσης συνέλαβαν σημαντικά τα εξωτερικά συνεργεία, η Δημοτική Αστυνομία, η ΕΛ.ΑΣ καθώς και εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου.
Παρόντες στην προσπάθεια ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης, και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλας Αλεπούς, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Θανάσης Βλαχοπιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου