Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Στην επίσημη υποδοχή του ιερού λειψάνου & ο Δήμαρχος

Στην επίσημη πανηγυρική υποδοχή του ιερού λειψάνου της χειρός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου, στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσι της Νεραντζιωτίσσης, παρέστη θες Κυριακή 18 Μαρτίου ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών και του Ιερού Κλήρου.
Το πολύτιμο θησαύρισμα παρέλαβε από τους εκπροσώπους της Ιεράς Μονής Ξενοφώντος του Αγίου Όρους, όπου βρίσκεται αποτεθησαυρισμένο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.
Ακολούθησε η λιτάνευση του ιερού λειψάνου μέχρι τον ιερό Ναό του Αγίου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου, όπου τελέστηκε η ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Κυρίλλου.
Το ιερό λείψανο θα παραμείνει στον Ιερό Ναό μέχρι την 28η Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος θα τελούνται οι καθημερινές Ακολουθίες και παρακλήσεις στον Άγιο Γεώργιο.

Το "παρών" έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Νικόλας Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Δημήτρης Σμυρνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου