Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Α. Μπρέγιαννης: «Εχουν αφεθεί στην τύχη τους οι γειτονιές του Αμαρουσίου»

        «Μηδενικό» το έργο της Διοίκησης Πατούλη
«Oι γειτονιές του Αμαρουσίου και ειδικά το Νέο Μαρούσι έχουν αφεθεί στην τύχη τους από την διοίκηση Πατούλη. Το Νέο Μαρούσι, θυμίζει τριτοκοσμική περιοχή καθώς δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, οι δρόμοι θυμίζουν βομβαρδισμένη περιοχή, ενώ δεν έχουν προχωρήσει βασικά έργα υποδομής, όπως το δίκτυο όμβριων και το αποχετευτικό. Επί πέντε χρόνια οι κάτοικοι ακούν από την διοίκηση υποσχέσεις και λόγια. Κανένα έργο δεν έχει γίνει στην περιοχή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βιώνουν καθημερινά την υποβάθμιση και τον κίνδυνο ατυχήματος».
Στη δήλωση αυτή προέβη σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου, ο νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον»(που στις εκλογές στηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ του GAP), αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε την  Παρασκευή 16 Μαρτίου στην περιοχή του Νέου Αμαρουσίου (Σισμανόγλειο), συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους, κ.κ. Κ. Βλάχο, Παναγιώτη Σαγρή και τις κ.κ. Μαίρη Καρανάσιου & Κατερίνα Αναστασιάδου.
Ο κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης μετά τις  συναντήσεις και συνομιλίες που είχε με εκπροσώπους του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου αλλά και την πρόεδρο του Δ.Σ κ. Ευγενία Λαμπή, για τα προβλήματα που απασχολούν την γειτονιά, δεν έχασε την ευκαιρία αφενός να υποσχεθεί λύσεις ... και αφετέρου να εξαπολύσει μύδρους κατα της Διοίκησης Πατούλη, χαρακτηρίζοντας το έργο της ως "Μηδενικό"!


Οσον αφορά αυτά καθ΄ αυτά τα προβλήματα, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο κυκλοφοριακό πρόβλημα στην ευρύτερη περιοχή εξ αιτίας της μη εφαρμογής της κυκλοφοριακής μελέτης (που εδώ και δύο χρόνια έχει εξαγγελθεί & δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί), στο ζήτημα της διευθέτησης των ομβρίων υδάτων (πρόβλημα το οποίο έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις) ...καθώς και η παντελής έλλειψη βασικών έργων υποδομής (π.χ σε πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν ακόμα και οι μικροί μαθητές στην προσπάθεια τους να μεταβούν στα σχολεία της περιοχής με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την Κυπρίων Αγωνιστών).
Ο κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης δεσμεύτηκε προσωπικά ο ίδιος και οι δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξ΄λης του ότι«θα φροντίσουν να αναδείξουν εντός του Δημοτικού Συμβουλίου τα προβλήματα της γειτονιάς και να επισπεύσουν την επίλυση τους, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου