Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το μεσημέρι η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Επτά θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της Τακτικής συνεδρίασης του Σώματος, η οποία θα διεξαχθεί  σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου στη 1:00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα (Β. Σοφίας 9 και Δ. Μόσχα).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις  στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αμαρουσίου οικονομικού έτους 2012
2. Άσκηση ή μη ενώπιον του VI Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου αιτήσεως για την ανάκληση της υπ' αριθμ. 118/2012 Πράξεως του Ε' Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου (άρθρ. 2 ν. 3060/2002), με την οποία εκρίθη ότι κωλύεται η υπογραφή της σύμβασης για το έργο με τίτλο "Μελέτη -Κατασκευή - Χρηματοδότηση και Εκμετάλλευση Υπογείου Σταθμού Αυτοκινήτων στο ιστορικό κέντρου - Πλατεία Ευτέρπης του Δήμου Αμαρουσίου".
3. Έγκριση Τεχνικων προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης για την Προμήθεια οικοδομικών υλικών για συντήρηση και επισκευή λοιπών εγκαταστάσεων του Δήμου.

4. Συμβιβαστικός καθορισμός τιμής μονάδος αποζημιώσεως προσκυρούμενης εδαφικής εκτάσεως στο Ο.Τ. Γ 775 της περιοχής "Άγιος Θωμάς" του Δήμου Αμαρουσίου με κτημ. αρ.1203β (υπόθεση Στρατουδάκη Άννα και Στρατουδάκη Στυλιανή)
5. Άσκηση ή μη Αίτησης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και του Εφετείου Αθηνών για τον καθορισμό προσωρινής και οριστικής τιμής μονάδος αντίστοιχα (υπόθεση διάνοιξης οδού Δαρδανελίων στο Ο.Τ. 477 της περιοχής "Άγιος Θωμάς" του Δήμου Αμαρουσίου)
6. Εισήγηση για διάθεση πίστωσης για καταβολή δικαστικών εξόδων τελεσίδικης απόφασης Δικαστηρίου. (Υπόθεση Χωριανόπουλος Ιωάννης)
7. Ανάδειξη ή μη αναδόχου για το έργο "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ"

                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                        ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου