Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Οι "γκάφες" των συνεργατών του "πολυθεσίτη" Δημάρχου

"Στον πανικό" όπως υποστηρίζει, που "διακατέχει πλέον τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, από το διαρκή έλεγχο που πραγματοποιεί ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης", αποδίδει το Γραφείο Τύπου της Μείζονος Αντιπολίτευσης, τις "προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις" κατά του επικεφαλής της, Αλ.  Μπρέγιαννη.
Προτρέπει δε τους συνεργάτες του "πολυθεσίτη" Δημάρχου και το "ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ" Γραφείο Τύπου του Δήμου, "να αρκούνται σε διευκρινίσεις επί των καίριων ερωτημάτων που τίθενται προς τη Διοίκηση", λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αντί να μετρούν τις δήθεν «γκάφες» του Αλέξανδρου Μπρέγιαννη... καλό θα ήταν "να μετρούν τα συνεχή κρούσματα αδιαφάνειας, κακοδιαχείρισης και αναποτελεσματικότητας της διοίκησης Πατούλη"
Υπενθυμίζει δε και απαρριθμεί ως τέτοια κρούσματα:
"Τις παράνομες προσλήψεις των ημετέρων μέσα από τον υπό εκκαθάριση Οργανισμό Εργασίας και τις Επιχειρήσεις του Δήμου
Τις απ' ευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ για τις πεζογέφυρες
Τους αποχαρακτηρισμούς και την τσιμεντοποίηση των κοινόχρηστων χώρων (οικόπεδα Παναγόπουλου, Νουάρου)
Τη συγκάλυψη πολεοδομικών αυθαιρεσιών από μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα

Τα «χαράτσια» στα δημοτικά τέλη και τις κοινωνικές υπηρεσίες (αθλητισμός, πολιτιστικά τμήματα κ.λ.π)
Τις παράνομες αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής (με βάση απόφαση του Εκλεκτικού Συνεδρίου) για την ανάθεση της ελεγχόμενης στάθμευσης, έναντι του ποσού των 5.000.000 ευρώ, σε ιδιωτική εταιρεία"
Κλείνοντας, διαμηνύει προς τους συνεργάτες του κ. Πατούλη πως "αν τους πέφτει βαρύ το παραπάνω μέτρημα, καθώς ο κατάλογος είναι μακρύς, μπορούν εναλλακτικά να μετρήσουν τις φωτογραφήσεις του κ. Δημάρχου με κάθε πρόσωπο ή σύλλογο που συναντάται, οι οποίες επιβαρύνουν μάλιστα τον Προϋπολογισμό του Δήμου. Άλλωστε, και η πολιτική τους μόνο σ' αυτά τα τεχνάσματα εξαντλείται...
Προτείνουμε δε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Αμαρουσίου, αντί να ανακαλύπτει τάχα «κομματικούς σωλήνες» του ΠΑΣΟΚ, να ερευνήσει τους «κομματικούς σωλήνες» της Νέας Δημοκρατίας που «έσπρωξαν» τον πολυθεσίτη κ. Δήμαρχο από την Πεύκη στο Μαρούσι και τώρα τον προωθούν ως υποψήφιο Βουλευτή (και φέρελπι Υπουργό Υγείας) ή Δήμαρχο Αθηναίων ή Περιφερειάρχη ή όποια άλλη θέση του διασφαλίσει την «μεγάλη φυγή» από την πόλη που δεν καλύπτει πια τις υπέρμετρες φιλοδοξίες του.
Τέλος, τους ενημερώνουμε ότι αρκετά πλήρωσαν το Μαρούσι και οι δημότες του τις δημόσιες σχέσεις και τους επικοινωνιολόγους (17 εκατ. ευρώ σε μια πενταετία!) του κ. Πατούλη, οι οποίοι ούτε τη δουλειά για την οποία αδρά πληρώνονται δεν κάνουν, καταφεύγοντας σε ύβρεις αντί σε πολιτικά επιχειρήματα.
Δεν θα τους επιδοτήσουμε και με κονδύλια του ΕΣΠΑ για να καλύψουν την παρατεταμένη προεκλογική καμπάνια του υποψηφίου Βουλευτή ή Δημάρχου Αθηναίων ή Περιφερειάρχη!

Γραφείο Τύπου Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου