Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Στα λόγια "υπερασπίζεται" την Τ.Α, η Διοίκηση Πατούλη

                                      Δεν κινητοποιεί τους πολίτες
            ενάντια στις πολιτικές που υποβαθμίζουν το Δήμο
Εδώ και μία εβδομάδα περίπου το συνήθως λαλίστατο και πολυγραφότατο γραφείο τύπου του Δήμου Αμαρουσίου δεν βρήκε χρόνο να ενημερώσει τους Μαρουσιώτες για την απόφαση της συνέλευσης των δημάρχων της Αττικής στις 20-3-2012.
Παρά την υποχρέωση που ανέλαβαν οι Δήμαρχοι να ενημερώσουν και να κινητοποιήσουν τους κατοίκους των περιοχών τους για την κατάσταση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κινητοποίηση των Δήμων την Τρίτη 27 Μάρτη, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.
Ο πολυπράγμων κ. Πατούλης δεν βρήκε χρόνο για να απαντήσει στη επιστολή που του απευθύναμε από τις 06.03.2012, με κοινοποίηση και σε όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας, για το ίδιο θέμα.
Επιβεβαιώνεται έτσι για μια ακόμα φορά ότι η διοίκηση Πατούλη ενώ στα λόγια υπερασπίζεται την Τ.Α., είναι «αντιμνημονιακή», «αντικαλλικρατική», στην πράξη δεν κινητοποιεί τους πολίτες ενάντια σ’ αυτές τις πολιτικές.

Ο λόγος είναι απλός: αυτές οι πολιτικές εφαρμόζονται κατά γράμμα από το Δήμο, αλλά και οι πολιτικές δεσμεύσεις του κ. δημάρχου και της παράταξής του, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια, εν όψει των εκλογών.
Καλούμε τον κ. Δήμαρχο έστω και τώρα να ενημερώσει τους πολίτες ώστε να υπάρξει μια επιτυχημένη εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 27 Μάρτη έξω από το ΥΠ.ΕΣ.

Επιστολή προς τον δήμαρχο

Ενημέρωση για τη συνέλευση των Δημάρχων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου