Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

2ο σερί πρωτάθλημα για τις πολίστριες του Τρίτωνα !!!

            Ο Τρίτων αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος
στην κατηγορία των Νέων Γυναικών, για 2η συνεχόμενη φορά!
Ο Τρίτων Αμαρουσίου νίκησε στην παράταση με σκορ 5-4 τον Ολυμπιακό σε έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε χάρη σε ένα γκολ της Καλαργυρου 39 δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το δεύτερο τρίλεπτο της παράτασης.
Ο αγώνας ήταν πολύ καλός με δυνατές μονομαχίες, πάθος για τη νίκη, ανατροπές και τελικό νικητή τον Τρίτωνα που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος νικώντας τον Ολυμπιακό στις... λεπτομέρειες.
Το ματς ήταν νευρικό στο πρώτο οκτάλεπτο. Οι άμυνες και των δυο ομάδων ήταν δυνατές και το 0-0 τα λέει όλα. Οι ερυθρόλευκες δεν μπορούσαν να περάσουν τη μπάλα στη φουνταριστή ενώ και ο Τρίτων δεν μπορούσε να σκοράρει.
Στη δεύτερη περίοδο η ομάδα του Αμαρουσίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ ενώ ο Ολυμπιακός είχε και πάλι κακές επιλογές στην επίθεση(δυο επιθέσεις με παίκτρια παραπάνω αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε).
Ο Τρίτωνας προηγήθηκε με 3-0 λίγο μετά την έναρξη του 3ου οκτάλεπτου και έδειχνε να ελέγχει το ματς. Όμως ο Ολυμπιακός δεν παράτησε το παιχνίδι.
Αρχικά μείωσε με γκολ της Λογοθέτη σε 3-1, κλείνοντας την 3η περίοδο δυο γκολ πίσω και έδειξε ικανός για την ανατροπή αρκεί να είχε καλύτερη απόδοση επιθετικά μιας και η άμυνα του είχε σφίξει για τα καλά.

Οι ερυθρόλευκες ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοση τους στην τελευταία περίοδο και με γκολ των Κώτσια και Μαργαρίτας Πλευρίτου έστειλαν το ματς στην παράταση δείχνοντας χαρακτήρα. Εκεί, ο Τρίτων Αμαρουσίου προηγήθηκε με 4-3 και η Ελευθερία Πλευρίτου ισοφάρισε ξανά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Όλα έδειχναν φινάλε- θρίλερ...
Και πράγματι έτσι ήταν τα πράγματα καθώς όπως γράψαμε στην αρχή ο τελικός κρίθηκε από το γκολ της Καλαργυρού, που ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του τελικού με 4 γκολ.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών
Τελικός (Κολυμβητήριο Αμαρουσίου)
Ολυμπιακός- Τρίτωνας Αμαρουσίου 4-5
Διαιτητές: Μπιράκης, Μπουδραμής.
Τα οκτάλεπτα: 0-0, 0-1, 1-2, 2-0 και η παράταση: 1-1, 0-1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Μπενόπουλος): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μιχελίδου, Λογοθέτη 1, Κανάκη, Κουντούρη, Γκουντούλα, Πλευρίτου Μ. 1, Κώτσια 1, Πλευρίτου Β., Γιαβαρίδου, Πέττα, Δουρέκα, Σαρηγιαννίδου, Ταμβάκη.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Στέφανος Λέανδρος): Κεχαγιόγλου, Καρκάνη 1, Μιλιώτη, Μπέσιου, Στρατηδάκη, Διαμαντά, Χαραλαμπίδου Ι. 1, Μπενέκου Αλκ., Κόρμα, Χαραλαμπίδου Στ., Μπενέκου Ι., Καλαργυρού 3, Κοτσιώνη, Μαντάου, Νανούση.


Ολυμπιακός : Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Κώτσια 1, Λογοθέτη 1.
Τρίτωνας Αμαρουσίου : Καλαργυρού 4, Ιωάννα Χαραλαμπίδου 1.
Στον αγώνα για την 3η θέση, που έγινε πριν το μεγάλο τελικό, ο Ηρακλής κέρδισε με σκορ 16-9 (τα οκτάλεπτα:4-3, 2-5, 0-3, 3-5) το ΝΟ Βουλιαγμένης και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου.
Η τελική κατάταξη:
1. Τρίτωνας Αμαρουσίου,
2. Ολυμπιακός,
3. Ηρακλής,
4. ΝΟ Βουλιαγμένης,
5. Πανιώνιος,
6. ΑΝΟ Γλυφάδας,
7. Ιωνικός Νικαίας,
8.ΝΟ Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου