Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ;

Παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 28 Ιουλίου, έκανε τελικά δεκτή την δωρεά της εταιρείας "Ten Brinke" (Lidl ;), 35 περίπου θέσεων στάθμευσης.
Η Γερμανο-Ολλανδική εταιρεία, μετά τη "σωτήρια" απόφαση της Ε.Ε να προχωρήσει μαζί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη σύμφωνη γνώμη ΝΔ - ΛΑΟΣ - Μπακογιάννη - Κουβέλη, στην παραπέρα χρεωκοπία του ελληνικού Λαού,  αγοράζει λοιπόν οικόπεδα φθηνά, χτίζει πολυκαταστήματα, προσλαμβάνει σύγχρονους δούλους 4ωρίτες των 400 και των 500 Ευρώ, εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα, απομυζεί την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, καταστρέφοντας μικρομεσαίους στη πόλη και την ύπαιθρο, αυξάνει τα κέρδη της , κονομάει για να αναπτύξει την κερδοφορία της , ώστε αύριο να αγοράσει άλλα οικόπεδα, να χτίσει..κ.λ.π.
Όμως για να προλάβει αντιδράσεις, έστησε μηχανισμό "εξαγοράς" αντιρρήσεων, από μεριάς των Δημοτικών αρχών, χαρίζοντας θέσεις στάθμευσης, ύψος δόμησης, πράσινη άσφαλτο και πράσινα άλογα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τους κατοίκους και τους αυτοαπασχολούμενους, της περιοχής και όχι μόνο να βάλουν εμπόδια στην τσιμεντοποίηση του οικοπέδου στην Χατζηαντωνίου και Δ. Ράλλη, αλλά να παλέψουν μαζί με όλο τον Λαό, τα σωματεία, τους φορείς και κινήματα στο Μαρούσι, να απαιτήσουμε γη ελεύθερη από ατομική ιδιοκτησία, το οικόπεδο να αξιοποιηθεί μόνο για χώρος πρασίνου.
 Ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας και η καθεμιά , σε καλούμε να συμπαραταχτείς με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση στον αγώνα και την κάλπη.
Γύρισέ τους την πλάτη , φύγε από την λογική τους, αυτοί δεν αλλάζουν , άλλαξε εσύ στάση ζωής.
Κύριοι Σύμβουλοι, υπέρμαχοι της ανταγωνιστικότητας και της ελεύθερης οικονομίας,
Κύριε Δήμαρχε, αγωνιστή για την - καπιταλιστική - ανάπτυξη της πόλης μας, για το εφικτό, το ρεαλιστικό, το νόμιμο και το συμφέρον των λίγων, μια απάντηση θα θέλαμε.
Από που τη βρήκανε τη γη, ο Παναγόπουλος, ο Δηλαβέρης , ο Συγγρός, ο Βορές και οι άλλοι και την πούλησαν στην ΕΚΤΑΣΙΣ και στις άλλες TEN BRIKE???
Το έδαφος και το υπέδαφος είναι Λαϊκή περιουσία και μόνο στο Λαό μπορούν να ανήκουν.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου