Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Εκδόθηκε η εγγυητική επιστολή, με ενέργειες του Πατούλη

Την (έστω τυπική του) συμμετοχή στο πρωτάθλημα δείχνει πως εξασφαλίζει το Μαρούσι, καθώς με ενέργειες -όπως και πέρυσι- της δημοτικής αρχής εκδόθηκε η εγγυητική επιστολή, η οποία και παραδόθηκε στον πρόεδρο της ΚΑΕ Βασίλη Κωνσταντίνου.
Την εγγυητική επιστολή ύψους 65.000 ευρώ καθώς και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για να πάρει μέρος το Μαρούσι στο νέο πρωτάθλημα της Α1 παρέδωσε ο Δήμαρχος, Γιώργος Πατούλης στον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Κωνσταντίνου. Την εξασφάλιση της εγγυητικής επιστολής ανέλαβε ο Δήμαρχος του Αμαρουσίου όπως και πέρυσι αφού με προσωπικές του ενέργειες κατέληξε στην εξεύρεση χορηγού. Παρών στη συνάντηση κατά την παράδοση της εγγυητικής στον Πρόεδρο της ομάδας, στο γραφείο του Δημάρχου, ήταν και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αμαρουσίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Γ.Σ Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης.
Ο Πρόεδρος της ομάδας ευχαρίστησε το Δήμαρχο που «για μία ακόμη φορά αποδεικνύει την αγάπη του για την ομάδα και τους φιλάθλους της, αναλαμβάνοντας με προσωπικές ενέργειες την εξασφάλιση χορηγού» όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου, και προσέθεσε:
 «Ευχόμαστε την ίδια ευαισθησία να επιδείξει και ο ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Βωβός στις υποχρεώσεις του απέναντι στην Εφορία, το Ι.Κ.Α και στις παλαιότερες οφειλές προς παίκτες, ώστε η ομάδα να μπορέσει να κατέβει απερίσπαστη στο αγωνιστικό πρόγραμμα 2011-2012 για να έχει την ίδια επιτυχία με πέρυσι». Ο κ. Πατούλης, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι αγωνιστικά η φετινή χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη για την ομάδα της πόλης και ομοίως κάλεσε τον Άρη Βωβό να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του. «Υπάρχει μια συμφωνία, την οποία αναμένουμε από τον κ. Βωβό, να την τηρήσει. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει η αιτία για να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου