Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Το πρώτο φυσικό κατάστημα του Viva.gr


Tη λειτουργία του 1ου φυσικού του καταστήματος μέσα στο "The Mall Athens", ξεκίνησε μέσα στον Ιούλιο το Viva.gr,  αρχίζοντας με τον τρόπο αυτό, την υλοποίηση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης φυσικών σημείων παρουσίας του σε όλη την Ελλάδα.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Viva.gr στο 2ο επίπεδο του "The Mall Athens", οι καταναλωτές μπορούν μέσω ειδικά διαμορφωμένων ηλεκτρονικών σημείων εξυπηρέτησης (ipad app) να συγκρίνουν τιμές και να κλείσουν αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και εισιτήρια για ΚΤΕΛ και Τρένα, στις πιο συμφέρουσες τιμές. Επιπλέον έχουν την δυνατότητα να κάνουν online κράτηση ταξί, να κλείσουν ξενοδοχείο, να νοικιάσουν αυτοκίνητο ή να επιλέξουν κάποιο από τα πλήρη πακέτα διακοπών για το επόμενο ταξίδι τους.
Οι καταναλωτές μπορούν να πληρώσουν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Viva.gr είτε με μετρητά στο Αυτόματο Κέντρο Πληρωμών της Hellas Pay (αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος, Ίδρυμα Πληρωμών) είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας και PayPal.
Το branding του καταστήματος και τον σχεδιασμό της επικοινωνίας του Viva.gr στο “The Mall Athens” έχει αναλάβει η Realize, μητρική εταιρεία του Viva.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου