Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Τρίποντο αλληλεγγύης για τους Γιατρούς του Κόσμου


Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης ανέλαβε την πρωτοβουλία να στηρίξει τις προσπάθειες των «Γιατρών του Κόσμου» μέσω της διοργάνωσης φιλικού αγώνα μπάσκετ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ της ομάδας μπάσκετ του Συλλόγου Εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της ομάδας του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή μας.
Την Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 19.00, στο κλειστό γήπεδο Αμαρουσίου Άγιος Θωμάς μεγάλα ονόματα της πορτοκαλί μπάλας, θα δώσουν το «παρών»  μεταξύ των οποίων  οι Αλβέρτης, Γαλακτερός, Καράγκουτης, Κορωνιός, Κωνσταντινίδης, Λιαδέλης, Λιμνιάτης, Μπαλογιάννης, Μπουντούρης, Πρέλεβιτς, Ρεντζιάς, Σιγάλας, Τζαλαλής, Τσέκος, Χριστοδούλου κ.α.

Παράλληλα  καλεί το φίλαθλο κόσμονα στηρίξει την εν λόγω ενέργεια. Το σύνολο των εσόδων αυτής της διοργάνωσης θα αξιοποιηθούν από τους Γιατρούς του Κόσμου για την πραγματοποίηση των σκοπών τους.
Για τους ίδιους σκοπούς μάλιστα ανοίχτηκε από τους γιατρούς του κόσμου τραπεζικός λογαριασμός στο Ταχ. Ταμιευτήριο με αριθμό 89331894-9 στον οποίο μπορούν να καταθέσουν όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.
                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου