Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ Η ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ

Η Αριστερή Ριζοσπατική Δημοτική Κίνηση Αμαρουσίου ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ καταγγέλλει το όργιο αστυνομική βίας και βαρβαρότητας που υπέστησαν οι εργαζόμενοι – απεργοί από τις αστυνομικές δυνάμεις της κυβέρνησης των εντολοδόχων των ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ, κατά την απεργιακή συγκέντρωση και πορεία της 11ης Μάη 2011.
Η κυβέρνηση και οι αστυνομικές δυνάμεις επιδόθηκαν με μεθοδευμένο τρόπο στην εφαρμογή ενός σχεδίου βίας και καταστολής των εργατικών – λαϊκών κινητοποιήσεων, χωρίς το πρόσχημα της πρόκλησης από την πλευρά των εργαζομένων – απεργών, που ειρηνικά διαδήλωναν την αντίθεσή τους στις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές σε βάρος τους.
Ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώθηκε η πρωτοφανής αστυνομική βαρβαρότητα φανερώνει τα πολιτικά αδιέξοδα της κυβέρνησης που επιλέγει την καταστολή των εργατικών κινητοποιήσεων στην προσπάθειά της να υλοποιήσει τις αντεργατικές πολιτικές που συναποφάσισαν με το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε.

Με ένα τραυματία που νοσηλεύεται μετά από χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και που δεν έχει ακόμη αποφύγει τον κίνδυνο, με δεκάδες διαδηλωτές που μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι, από τα αστυνομικά κλομπ και που πολλοί απ’ αυτούς νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία, η κυβέρνηση επιχειρεί να καταστείλει τη λαϊκή οργή των εργαζόμενων που ακολουθώντας το κάλεσμα των συνδικάτων τους απαιτούν ανατροπή της ίδιας και πολιτικής της, διεκδικώντας αιτήματα που να ικανοποιούν τις λαϊκές ανάγκες για το εισόδημα, την ασφάλιση, τη μόρφωση, την υγεία και την κοινωνική πρόνοια.
Φαίνεται ότι η κυβέρνηση των υποταγμένων στο ΔΝΤ – ΕΕ – ΕΚΤ, έχοντας χάσει τον έλεγχο, δε διστάζει να μετατραπεί σε κυβέρνηση δολοφόνων προκειμένου να υλοποιήσει τις αντεργατικές – αντιλαϊκές πολιτικές που ακολουθεί, οδηγώντας τους εργαζόμενους στη φτώχεια και την απόγνωση, περιστέλλοντας κάθε έννοια δημοκρατικού δικαιώματος των εργαζομένων μέσω της αστυνομικής βίας και καταστολής.
Μόνη λύση είναι οι δικοί μας παλλαϊκοί – πανεργατικοί ανυποχώρητοι αγώνες για την ανατροπή της κυβέρνησης του μνημονίου και των αντεργατικών – αντιλαϊκών πολιτικών που μας πλήττουν.
Η μαζική συγκέντρωση και πορεία της Πέμπτης 12 – 5 – 2011 ενάντια στην αστυνομική – κυβερνητική βία και την καταστολή, ας είναι η αρχή αυτών των αγώνων.
Οι αγώνες των εργαζομένων δεν τρομοκρατούνται και δεν καταστέλλονται.
ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ ΤΟΥ Δ. Ν. Τ. – Ε. Ε. – Ε.Κ.Τ.
ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου