Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Θα γίνει …του Roger Waters!

Mε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες του Roger Waters-The Wall Live. Tα εισιτήρια στις περισσότερες κατηγορίες έχουν ήδη εξαντληθεί και για τις δύο μέρες. Για αυτό τον λόγο ανακοινώνεται και νέα ημερομηνία η Τρίτη 12/7/2011, η προπώληση για την οποία ξεκινά την Τρίτη 24/5.
Έτσι την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9, και την Τρίτη 12 Ιουλίου, το θρυλικό … Τείχος θα χτιστεί, brickbybrick, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α., για να γκρεμιστεί την ίδια μέρα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, σε ένα θέαμα που τα Διεθνή μέσα χαρακτήρισαν ως επικών διαστάσεων.
Η παγκόσμια περιοδεία “The Wall Live”, με την υπογραφή του RogerWaters στη δημιουργία και το σχεδιασμό, γιορτάζει τα 30 χρόνια από τη δημιουργία του πολύ-πλατινένιου άλμπουμ των Pink Floyd, και απ’ ό,τι φαίνεται είναι και το “κύκνειο άσμα” του, μετά και από την περιοδεία του “The Dark Side of the Moon”, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 2007 και 2008, και που στην Ελλάδα έφερε η Big Star Promotion, στο Terra Vibe Park.
Θυμίζουμε ότι αγορές πραγματοποιούνται online καθώς και στα εκδοτήρια του Ticket House και του Musicland, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντιστοίχως.
  Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:
  PL1 (Ανω Διάζωμα): 55 ευρώ ,PL2 (Αρένα): 65 ευρώ,
PL3 (Κάτω Διάζωμα): 88 ευρώ & PL4 (V.I.P.): 145 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου