Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΝΙΚΗ εκεί - εκεί στη Γ` ΕΘΝΙΚΗ!!!

Ένα όνειρο χρόνων έγινε πραγματικότητα το βράδυ της Δευτέρας ...Την χρονιά της επετείου για τα 20 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου! Το 76-54 επί του ΔΑΣΑΛ ήταν απλά η επισφράγιση αυτής της μοναδικής χρονιάς για τη Νίκη Αμαρουσίου!
ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ, ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ έλεγαν οι αθλητές, οι προπονητές και οι άνθρωποι της ομάδας μεθυσμένοι από την χαρά της επιτυχίας!
Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές όλης αυτής της προσπάθειας. Στη Διοίκηση της ομάδας, αρχής γενομένης από τον Πρόεδρο Αντώνη Τσέκενη, τον Αντιπρόεδρο - Έφορο - "Ψυχή της ομάδας" Βαγγέλη Γιαουρτόγλου, τον ταμία Δημήτρη Κοντό και τον ακούραστο φίλαθλο Σωτήρη Αντωνιάδη και φυσικά όλο το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου! Το προπονητικό team με πρωτεργάτη τον Τεχνικό Διευθυντή Δημήτρη Χουχουλή , τον προπονητή ΠαναγιώτηΧατζή  και τον Μιχάλη Ραχωβίτσα.
Και φυσικά οι άνθρωποι που υλοποίησαν τα όνειρα και τους στόχους των παραπάνω ανθρώπων που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές.
Αντωνόπουλος Τάκης, Μπίτσικας Δημήτρης, Γιαννάκης Κυριάκος, Κοκαλιάς Θανάσης, ο αρχηγός Κοντογιάννης Βασίλης, Γιατράκος Χριστόφορος, Γιαουρτόγλου Λουκάς, Τάσιος Τάσος, Ευαγγελίτσης Mike, Τσέκενης Ανδρέας, Γιατράκος Άρης, Λαμπρόπουλος Θοδωρής, Αντωνιάδης Δημήτρης, Φελλάς Βαγγέλης και Χαντζής Γιώργος!
Τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ Αμαρουσίου μοιράστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή του αγώνα στο κλειστό γήπεδο του Σπύρου Λούη, μαζί με τους αθλητές, προπονητές, μέλη του ΔΣ. του Συλλόγου και πλήθος φιλάθλων, πλέον των 500, που είχαν κατακλύσει το γήπεδο.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του που μία ακόμη ομάδα της πόλης ανέβηκε σε Εθνική κατηγορία και ένα όνειρο χρόνων γίνεται πραγματικότητα. Παράλληλα, εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι ο Δήμος Αμαρουσίου, αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και θα υποστηρίζει κάθε προσπάθεια και αθλητική επιτυχία της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου