Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

5η SUMMER HOLIDAYS EXPO

Η 5η SUMMER HOLIDAYS EXPO αποτελεί μία μεγάλη γιορτή για τα Ξενοδοχεία, τα Τουριστικά Γραφεία, τα Είδη Wellness & Spa , τους τουριστικούς οδηγούς, τις Ναυτιλιακές και Αεροπορικές Εταιρείες, τα Είδη Κάμπινγκ, τους τουριστικούς προορισμούς.
Οι επισκέπτες από την περιοχή της πρωτεύουσας, αλλά και από όλη τη χώρα, θα μπορέσουν έγκαιρα και με χαμηλό κόστος να προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Παράλληλα θα συμμετάσχουν σε κληρώσεις πλούσιων δώρων με το εισιτήριο εισόδου, αλλά και σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.
Δεδομένη είναι όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις της SUMMER HOLIDAYS EXPO η στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού και του ΕΟΤ, που συμμετέχουν με περίπτερο στην έκθεση.
Μέχρι στιγμής 150 εκθέτες από όλο το φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, καθιστώντας την έκθεση κομβικό σημείο για την ενίσχυση του τουριστικού κλάδου, αλλά και τόπο συνάντησης για τους απανταχού λάτρεις των καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα.
H συνεργασία της HELEXPO με την ηλεκτρονική πλατφόρμα RESPOND ON DEMAND (με μέλη 800 ελληνικά ξενοδοχεία), έχει προσελκύσει στην έκθεση, μεμονωμένες συμμετοχές ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Παρασκευή & Σάββατο από τις 12:00 – 20:00
 και Κυριακή από τις 11.00 – 18.00, ενώ το εισιτήριο εισόδου είναι 2 Ευρώ (παιδιά έως 12 ετών δωρεάν). Παράλληλα, θα υπάρχει δωρεάν parking επισκεπτών στο υπόγειο του γειτονικού εμπορικού κέντρου AVENUE – CARREFOUR.
Στο πλαίσιο της 5ης SUMMER HOLIDAYS EXPO πραγματοποιούνται και οι κάτωθι παράλληλες εκδηλώσεις:

• Επίσκεψη τουριστικών συντακτών από την Ουγγαρία
Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαΐου
Συναντήσεις τους με τους εκθέτες της SUMMER HOLIDAYS EXPO & ξενάγησή τους στην Αθήνα
Οργάνωση: Respond On Demand σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Αυστρίας
Χορηγός μετακινήσεων : HOP IN SIGHTSEEING
Χορηγός διαμονής : POSEIDON HOTEL στο Π. Φάληρο
Χορηγός εστίασης: Simply Food
• Ημερίδα με θέμα: «Τουρισμός ευεξίας & spa – εξελίξεις και προοπτικές»
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ηelexpo – Fitness & Spa Magazine
Σάββατο 21 Μαϊου, ώρα 12:00, Επίπεδο Ε, Helexpo Palace
• Ημερίδα Περιφέρειας Πελοποννήσου
Συναντήσεις Ξενοδοχείων της Πελοποννήσου με ελληνικά τουριστικά γραφεία
Σάββατο 21 Μαϊου, ώρα 17:00, Επίπεδο Ε, Helexpo Palace
Οργάνωση: Respond On Demand
ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΔΩΡΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ
Εκτός από τις παράλληλες εκδηλώσεις, οι επισκέπτες με το εισιτήριο εισόδου συμμετέχουν σε μεγάλες κληρώσεις. Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 21 Μαϊου στις 18:00 και την Κυριακή 22 Μαϊου στις 14:00, ενώ τα δώρα και οι δωροθέτες είναι οι εξής:
1 family room ΒΒ (2 ενήλικες και 2 παιδιά) στο Hotel Thomas COOK Explorer και εισιτήρια εισόδου στη EURODISNEY για το διάστημα έως 15 Οκτωβρίου 2011.
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ TRAVEL PLAN
40 Λευκώματα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
10 Διήμερα για δύο άτομα σε ελληνικά ξενοδοχεία
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ HOTELS ON DEMAND
Δύο αεροπορικά εισιτήρια εσωτερικού για δύο άτομα το καθένα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ OLYMPIC AIR
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FITNESS&SPA-ALL ABOUT WELLNESS θα πραγματοποιηθεί κλήρωση την Κυριακή 22 Μαίου στις 16. 00 στο Spa Corner, Stand 19 επίπεδο D. Μπορούν να συμμετέχουν όσοι συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι, κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Τουρισμός Ευεξίας και Spa» (Σάββατο 21 Μαΐου στις 12 :00 επίπεδο Ε ) ή κατά την επίσκεψη τους στο Spa Corner. Θα κληρωθούν:
1. Combo πακέτο μασάζ στο Αλατοσπήλαιο Αθηνών, συνολικής αξίας 360 Ευρώ.
2. Tρεις διανυκτερεύσεις στο Hotel -Spa «Aegialis», Αιγιάλη Αμοργός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου