Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

«Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ»: Δεν προσκείμεθα σε καμμία παράταξη

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «Η ΚΑΣΤΑΛΙΑ»

Χατζηαντωνίου 13 Μαρούσι , Τηλ. 2108064848 e-mail :pl_kastalia@yahoo.gr
                                                Δήλωση - Διευκρίνιση
Μετά από εισήγηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ( 64/28- 02 - 2011), ο Σύλλογός μας ορίστηκε να εκπροσωπείται στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Αμαρουσίου.
Επειδή, σύμφωνα με δημοσιεύματα δημοτικών παρατάξεων στον τοπικό τύπο, « οι περισσότεροι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων που προτάθηκαν από το Δήμαρχο Αμαρουσίου για να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη επιτροπή είναι προσκείμενοι ή ανήκουν στην παράταξη της πλειοψηφίας ( κάποιοι επίσης ανήκουν ή είναι προσκείμενοι στη μείζονα μειοψηφία)» και «κοινό σημείο των συλλογικοτήτων που αρνήθηκε τη συμμετοχή τους ο κ. Πατούλης είναι η αυτονομία τους και η ανεξάρτητη πολιτική τους», αισθανθήκαμε την ανάγκη να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση τα ακόλουθα:
Δεν ανήκουμε ούτε προσκείμεθα, ως σύλλογος, στην παράταξη της πλειοψηφίας ή της μείζονος μειοψηφίας ή σε οποιαδήποτε άλλη παράταξη. Το μόνο που καθορίζει τις αποφάσεις και τις ενέργειές μας ( και θα καθορίσει και τη στάση μας στην επιτροπή αυτή) είναι η επιθυμία να συμβάλουμε, όσο μπορούμε, στην περιβαλλοντική αναβάθμιση ( ή μη περαιτέρω υποβάθμιση) του Παραδοσιακού Κέντρου και γενικά της πόλης του Αμαρουσίου.
Εμείς άλλωστε πιστεύουμε – και δεν παραλείπουμε να το λέμε σε κάθε ευκαιρία – πως ένας σύλλογος, αν πράγματι εννοεί να εκτελεί το έργο « εφ’ώ ετάχθη», οφείλει, με το όποιο κόστος, να παραμένει μακριά από την όποια κομματική ή παραταξιακή σκοπιμότητα και εξάρτηση.

                                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο
               Η Πρόεδρος                                                                       Η Γεν. Γραμματέας
      Δήμητρα Κρεκούκια                                                                    Σωτηρία Σουλτάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου